RafaelEdi Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 mam płyte na chipsecie 440bx, obsługuje ona sideband addressing ale jest ono wyłączone. Próbowałem róznych progsów np riva tuner --> jest opcja zeby właczyć ale nie da sie zmienić i pisze "determined by driver". jedyny program który działa to agp_info ale ja uzywam win2k a on działa na win98 :( pozdrawiam overclockerów =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 ta funcja nic nie daje znaczacego a czasami pogarsza wydajnosc i stabilnosc jak pamietam to mozliwosc jej wlaczenia zalezy rowniez od karty graficznej wiec moze grafa cie blokuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 nie warto włacząć tej funkcji zysk na wydajności jest minimalny gf2 i gf3 deafultowo mają wyłączoną tą funkcje a radeony mają właczone gf2mx jest nie kompatybilny z sideband adressing uwala karte w 30sek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...