Boxster Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) 08 lipca 2005 będzie miała w POLSCE premierę legendarna już ściganka "Geoff Crammond’s Grand Prix 4" - warto dodać, że w "normalnych" krajach premiera była 21 czerwca 2002!!! Dodatkowym minusem jest to, że w PL cena tego tytułu wynosi 49,90zł, przy nowościach za 19,90zł w stylu Earth 2160 wydaje się to dość komicznym posunięciem. Szczerze to łudziłem się, że tytuł zostanie wydany w jakiejś serii "klasyka" za ok 20zł, a tu takie zagranie, LEM sobie leci na maxa. Fajny też dali opis na swoje stronie - w dziale nowości napisali, cyt.: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Zapierająca dech w piersiach, realistyczna i niesłychanie szczegółowa gra Geoff Crammond's Grand Prix 4 nareszcie jest gotowa. Kolejna odsłona legendarnej serii zabierze cię na nowy poziom. / ---> czego? chyba klasyki/ Poczuj presję, wypróbuj swoje nerwy i doświadcz najwspanialszej jazdy swojego życia w najnowszej odsłonie cyklu Grand Prix. * Nowy, fenomenalny, trójwymiarowy silnik graficzny, dodaje całkiem nową płaszczyznę legendarnej serii GPaedia - kompendium wiedzy o zespołach, samochodach, torach i taktyce jazdy * Dokładnie odwzorowane prawa fizyki dodają realizmu * Tory modelowane dzięki technice GPS * Ulepszona Sztuczna Inteligencja daje niezapomniane wrażenia porównywalne tylko z prawdziwmi wyścigami Formuły Pierwszej * Realistyczne zachowanie załogi serwisowej, inżynierów i mechaników, stworzone dzięki technologii Motion Capture i przy wydatnej pomocy zespołu The OrangeArrows Formula One Team. * Przestrzenny system dźwiękowy, wykorzystujący rozszerzone rozwiązania EAX, odbijający dźwięk od obiektów ---> :lol: * W grze występują wszystkie zespoły, kierowcy i tory z Mistrzostw Świata Formuły Pierwszej 2001 roku. Do wyboru jest 11 oryginalnych samochodów ---> samochodów??? :mur: Myślałem, że w F1 są bolidy! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Chyba próbują naciągać klientów na ładną gatke... Szkoda mi tylko tych co to kupią, teamy z 2001 (!), a co najgorsze to problemy ze sprzętem i wsparciem przez nowe k. graficzne. Swego czasu sporo walczyłem ze swoim poczciwym GF3Ti aby wszystko chodziło jak trzeba... teraz może być jeszcze gorzej, bo ostatnia łatka wyszła w 2002 roku (!). Troszkę fotograficznych wspomień z przed lat. :wink: Edytowane 17 Lipca 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Mialem swojego czasu problemy z ustawieniem kolka w tej grze i sobie darowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Marnosc nad marnosciami, juz w 2002 roku. Kiepska fiza, jeden model kokpitu. Kicha, nie chce mi sie wiecej o niej pisac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbikz Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Hm, teraz pasjonaci szykuja 2005 mod i tam podobno ma to wygladac zupelnie inaczej, zarono grafika jak i fizyka... Pozyjemy, zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...