quarantino Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 jest sens, trenuje normalnie na mase i trenuj brzuch jak trenowałeś... dzisiaj mam 2dzień a6w jakies porady od kogoś kto to skończył? może ma ktoś linka z dokładniejszymi zdjęciami ćwiczeń (nie te bazgroły z sfd) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 jest sens, trenuje normalnie na mase i trenuj brzuch jak trenowałeś... dzisiaj mam 2dzień a6w jakies porady od kogoś kto to skończył? może ma ktoś linka z dokładniejszymi zdjęciami ćwiczeń (nie te bazgroły z sfd) Czas chyba zrobic FAQ na pierwszej stronie.. Obydwa treningi: AEROBICZNA 6 WEIDERA -> LINK ABS -> LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgadzam się... Czas na FAQ :] Dieta, pare przykładowych treningów, jak ułożyc trening i coś o suplach. Wiem że na sfd sa gotowe artykuły, ale skoro co chwila są tu takie pytania i zaraz odpowiedzi to czemu nie wrzucić tego do faq ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 kiedyś już to proponowałem, ale napisano, ze i tak wszystko jest na sfd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 wystarczy zamiescic odpowiednie linki z sfd i wszystko bedzie jasne i czytelne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) ja przerwalem 6 weidera nosz kurrr ;[ :[ :[ ciekawe ile przytyje przez swieta -.- juz polowa kwietnia jest a zimno jak nie wiem ;[ ani pobiegac ani pojezdzic na rowerze ;[ Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ja tak samo przerwałem, a z jakiego powodu? zapomniałem poprostu, ale zaczne chyba od powiedzmy 6-7 dnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2006 ze co?? ani pobiegac?? czlowieku jak bylo owiele zimniej sie biegalo a teraz ?? szkoda nerwow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 wszystkiego najlepszeg:) duzy przyrostow zycze wam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ja również życze wszystkiego najlepsego, przyrostów, rzeźby wszystkiego i mało koksu duzo dzieci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Co by Wam forma po swiętach nie spadła i brzucho za duże nie urosło, hej! :D Po za tym życze Wam żebyście wyciskali tyle co zajączek na Duracell'ach ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 (edytowane) ze co?? ani pobiegac?? czlowieku jak bylo owiele zimniej sie biegalo a teraz ?? szkoda nerwow ta qbass wiem ze najlatwiej szukac wymowek itd. ale ja nie jestem az tak zdeterminowany aby biegac w deszczu albo przy temp kiedy mi para z ust leci -.- Nie moge regularnie biegac bo np. pon jest ekstra pogoda wt, sr, czw, deszcz, piatek chlodno, sobota moze byc. Wkurza mnie to. Pozatym ty z tego co pamietam jestes wytrenowany ja nie ukrywam kondycje mialem slaba a teraz po prawie rocznej przerwie w jakimkolwiek bieganiu (kontuzja nogi) boje sie pomyslec co z moja kondycja update dobra zreszata xD zlej baletnicy bla bla bal :D wkurza mnei pogoda i tyle niech bedzie cieplo wkoncu xD cwiczycie w swieta na silkach ? czy robicie sobie tyg albo 2 przerwy ? :D Edytowane 16 Kwietnia 2006 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 przerwa kiedys trzeba :D w koncu cos zjesc ludzkiego ;) wesolych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 od zajączka macie bo jeszcze nie pokazywał moich nóg :lol: a i jeszcze wesołych świąt, dużych obwodów, siły, rzeźby, masy i czego tam jeszcze dusza zapragnie :P p.s pochwale się ostatnio u kolegi na siłce (po dwóch piwkach) 100kgx2 bez asekuracji może było by więcej ale już strach :P 105kg spróbowałem zmęczony bez zacisków ale już mi kółko spadło :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Ja mam również bardzo grube uda oraz wykształcone łydki - zalety piłki nożnej :) W sumie teraz mi to przeszkadza, bo większość gości to takie tyki ma, a ja grube :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 rozumiem ze deszcz itp , ale jak mrzy to nie jest tak zle ;] , po za tym ostatio wyciagnalem kolege ktory ma troszke do zrzucenia i biega ze mna dostaje zadyszki ale juz jest owiele lepiej niz zaczynal :) po za tym juz biegam max 3x w tygodniu zeby mi w-f zaliczyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 ja mam z kolei takie pytanko. jestem po jednym cyklu creatine powder hi-tec'a. pierwsza kwestia, to czas odstepu miedzy cyklami, rozne zdania slyszalem. druga sprawa, to jaka kreatyna. Tak jak pisalem, wczesniej Hi-Tec Creatine Powder, czyli chyba leciutka ;> Teraz cos mocniejszego ? Jesli tak to co? Jestem przekonany do firmy hi-tec, interesuje mnie kolejny mono - creapure, ale jesli macie jakies inne propozycje to rozwaze ;). Druga sprawa, glukoza spozywcza po jakis ~25dniach mi za bardzo nie lezala..., mysle o carbo, ale raczej tego sie nei stosuje jako transporter ? No i planuje wlasnie zakup; kreatyny, carbo + taurynka/dextro. jak to brać itp. pozdro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 6 tygodni przerwy nastepny cykl to cell pump + bialko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Co tam u tweak'owych siłaczy? Ja pracuje nad masą wypracowywaną nad świątecznym stołem ;) Myśle że pare kg jestem do przodu :D A tak na poważnie to chciałem się pochwalić że dzisiaj udało mi się wycisnąć 112 kg :D Poza tym chciałem wszystkim polecić to ćwiczenie: Uginanie ramion ze sztangielkami w siadzie na ławce skośniej z supinacją nadgarstka: Ostatnio dołożyłem to ćwiczenie do treningu i po raz pierwszy od niepamiętnych czasów miałem następnego dnia zakwasy na bicepsie :) Czyli mój trening wygląda teraz tak: 4 serie 3-4 serie 3 serie do tego oczywiście klatka na ławce poziomej... ...i tyle - bo tricepsa porobiłem 2 dni i mi ochota przeszła :? :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 a ja jestem jakis dziwny i mnie zakwasy lapia 2 dni po silce :DDD dzien po nic nie czuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 a ja jestem jakis dziwny i mnie zakwasy lapia 2 dni po silce :DDD dzien po nic nie czuje :D też tak mam :] ale od dłuzszego czasu mam je tylko na klacie plecach i ew. nogach gdzie indziej nie mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 6 tygodni przerwy nastepny cykl to cell pump + bialko piratez a co powiesz na temat pro reactor'a 3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 cell pump jeszcze troche mi cyklu zostalo ale jestem bardzo zadowlony pro to jablczan i troche dodatkow strata kasy, lepiej kupic TCM z Olimpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 do cell pump`a jakis transporter ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 sama 9g porcja zawiera juz transportery popatz na skład :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 a ja jestem jakis dziwny i mnie zakwasy lapia 2 dni po silce :DDD dzien po nic nie czuje To zacznij ćwiczyć cąły tydzień dzień po dniu - ja mam codziennie zakwasy gdzie indziej :D Komu juz odpadlo pracie po faszerowaniu sie tymi odzywkami? A moze wyrosly cycki ? Ja wyłysiałem, wypadły mi zęby, wyrosły cycki na plecach, jądra mi odpadły, ale ogólnie jest OK ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 To ja poprosze o ocenienie tego co sobie ułożyłem ;) Pierwsze 5 dni: Tauryna – 3x10g (na czczo (po 30min posiłek), po treningu, przed snem) // (150g) Dextroza – 2x30g (rano i po ćwiczeniach) // (300g) Kreatyna – 3x7g (7g na czczo(po 30min posiłek) 7g przed i 7g od razu po treningu) // (105g) Co dziennie (przez 37 dni): Tauryna – 3x7g (na czczo (po 30min posiłek), po treningu, przed snem) // (777g) Dextroza – 2x30g (rano i po ćwiczeniach) // (2220g) Kreatyna – 2x5g (5g na czczo(po 30min posiłek) i 5g od razu po treningu) // (370g) -------- przerwa 28 dni -------- Koszta :wink: Tauryna – 44zł/kg Kreatyna – 66zł/kg (+700g dextrozy gratis) (KREATYNA FIRMY EXTREME POWER - nie wiem co to ale tanie jakieś ;p) Dextroza – 10zł/700g Więc łaznie mi wyjdzie: Tauryna: 927g // (44zł) Dextroza: 2520g // (30zł) Kreatyna: 475g // (33zł) ~120zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 mysle ze za ta cene lepiej kupic duza puche cell pumpa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) Piratez kiedy rzeżba ?? ;) dostalem kase na zajaczka i bedzie nastepny cykl tym razem siłowo rzeźbowy ;-) bo juz tylko 1,5 miesiąca do wakacji Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 http://www.allegro.pl/item98271389_protein..._zapraszam.html warto za tą cene te białko kupić? miał ktoś z nim już do czynienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...