Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

jest sens, trenuje normalnie na mase i trenuj brzuch jak trenowałeś...

dzisiaj mam 2dzień a6w jakies porady od kogoś kto to skończył? może ma ktoś linka z dokładniejszymi zdjęciami ćwiczeń (nie te bazgroły z sfd)

Czas chyba zrobic FAQ na pierwszej stronie..

Obydwa treningi:

AEROBICZNA 6 WEIDERA -> LINK

ABS -> LINK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ze co?? ani pobiegac??

czlowieku jak bylo owiele zimniej sie biegalo a teraz ??

szkoda nerwow

ta qbass wiem ze najlatwiej szukac wymowek itd. ale ja nie jestem az tak zdeterminowany aby biegac w deszczu albo przy temp kiedy mi para z ust leci -.- Nie moge regularnie biegac bo np. pon jest ekstra pogoda wt, sr, czw, deszcz, piatek chlodno, sobota moze byc. Wkurza mnie to. Pozatym ty z tego co pamietam jestes wytrenowany ja nie ukrywam kondycje mialem slaba a teraz po prawie rocznej przerwie w jakimkolwiek bieganiu (kontuzja nogi) boje sie pomyslec co z moja kondycja

update dobra zreszata xD zlej baletnicy bla bla bal :D wkurza mnei pogoda i tyle niech bedzie cieplo wkoncu xD

cwiczycie w swieta na silkach ? czy robicie sobie tyg albo 2 przerwy ? :D

Edytowane przez ???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od zajączka macie bo jeszcze nie pokazywał moich nóg :lol:

Dołączona grafika

a i jeszcze wesołych świąt, dużych obwodów, siły, rzeźby, masy i czego tam jeszcze dusza zapragnie :P

p.s pochwale się ostatnio u kolegi na siłce (po dwóch piwkach) 100kgx2 bez asekuracji może było by więcej ale już strach :P 105kg spróbowałem zmęczony bez zacisków ale już mi kółko spadło :P pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam również bardzo grube uda oraz wykształcone łydki - zalety piłki nożnej :) W sumie teraz mi to przeszkadza, bo większość gości to takie tyki ma, a ja grube :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem ze deszcz itp , ale jak mrzy to nie jest tak zle ;] , po za tym ostatio wyciagnalem kolege ktory ma troszke do zrzucenia i biega ze mna dostaje zadyszki ale juz jest owiele lepiej niz zaczynal :)

po za tym juz biegam max 3x w tygodniu zeby mi w-f zaliczyli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam z kolei takie pytanko. jestem po jednym cyklu creatine powder hi-tec'a. pierwsza kwestia, to czas odstepu miedzy cyklami, rozne zdania slyszalem. druga sprawa, to jaka kreatyna. Tak jak pisalem, wczesniej Hi-Tec Creatine Powder, czyli chyba leciutka ;> Teraz cos mocniejszego ? Jesli tak to co? Jestem przekonany do firmy hi-tec, interesuje mnie kolejny mono - creapure, ale jesli macie jakies inne propozycje to rozwaze ;). Druga sprawa, glukoza spozywcza po jakis ~25dniach mi za bardzo nie lezala..., mysle o carbo, ale raczej tego sie nei stosuje jako transporter ? No i planuje wlasnie zakup; kreatyny, carbo + taurynka/dextro. jak to brać itp. pozdro ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tam u tweak'owych siłaczy? Ja pracuje nad masą wypracowywaną nad świątecznym stołem ;) Myśle że pare kg jestem do przodu :D

A tak na poważnie to chciałem się pochwalić że dzisiaj udało mi się wycisnąć 112 kg :D

Poza tym chciałem wszystkim polecić to ćwiczenie:

Uginanie ramion ze sztangielkami w siadzie na ławce skośniej z supinacją nadgarstka:

Dołączona grafika

Ostatnio dołożyłem to ćwiczenie do treningu i po raz pierwszy od niepamiętnych czasów miałem następnego dnia zakwasy na bicepsie :)

Czyli mój trening wygląda teraz tak:

4 serie

Dołączona grafika

3-4 serie

Dołączona grafika

3 serie

Dołączona grafika

do tego oczywiście klatka na ławce poziomej...

...i tyle - bo tricepsa porobiłem 2 dni i mi ochota przeszła :? :mad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jestem jakis dziwny i mnie zakwasy lapia 2 dni po silce :DDD

dzien po nic nie czuje

To zacznij ćwiczyć cąły tydzień dzień po dniu - ja mam codziennie zakwasy gdzie indziej :D

Komu juz odpadlo pracie po faszerowaniu sie tymi odzywkami?

A moze wyrosly cycki ?

Ja wyłysiałem, wypadły mi zęby, wyrosły cycki na plecach, jądra mi odpadły, ale ogólnie jest OK ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja poprosze o ocenienie tego co sobie ułożyłem ;)

Pierwsze 5 dni:

Tauryna – 3x10g (na czczo (po 30min posiłek), po treningu, przed snem) // (150g)

Dextroza – 2x30g (rano i po ćwiczeniach) // (300g)

Kreatyna – 3x7g (7g na czczo(po 30min posiłek) 7g przed i 7g od razu po treningu) // (105g)

Co dziennie (przez 37 dni):

Tauryna – 3x7g (na czczo (po 30min posiłek), po treningu, przed snem) // (777g)

Dextroza – 2x30g (rano i po ćwiczeniach) // (2220g)

Kreatyna – 2x5g (5g na czczo(po 30min posiłek) i 5g od razu po treningu) // (370g)

-------- przerwa 28 dni --------

Koszta :wink:

Tauryna – 44zł/kg

Kreatyna – 66zł/kg (+700g dextrozy gratis) (KREATYNA FIRMY EXTREME POWER - nie wiem co to ale tanie jakieś ;p)

Dextroza – 10zł/700g

Więc łaznie mi wyjdzie:

Tauryna: 927g // (44zł)

Dextroza: 2520g // (30zł)

Kreatyna: 475g // (33zł)

~120zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi