Skocz do zawartości
czarny666

Fifa 2006

Rekomendowane odpowiedzi

Kucyku, przeczytaj moje post scriptum to raz. A dwa, hmmm "y" ma 3 metry wzrostu? Bo może by go tak przelobować (chyba, że piszesz o sytuacji gdy cała trójka znajduje się na w bezpośredniej odległości i lob guzik da, bo będzie niecelny).

A tak btw- nie napisałem, że jest cudowny. Napisałem tylko, że jak dla kogoś problemem jest zrozumienie za co odpowiadają klawisze kierunkowe w np fifie to niech się łapie za bierki, a nie krytykuje coś czego nie rozumie. Łapiesz?

1684386[/snapback]

to chyba ty masz problem z kierunkami. nie jestem jakims poczatkujacym graczem. zawsze analizuje gre dokladnie. i wiesz takie gadki to mozesz komus innemu wciskac. w fife gram od samego poczatku i zawsze na najwyzszym poziomie. i jesli ty mi piszesz ze system strzalow oferuje duzo mozliwosci to chyba mowimy o innej grze.prawda jest taka ze jesli chodzi o gameplay to gra jest uboga. gdyby nie licencje i polska liga to bym wogole do tej gry nie podszedl. a skoro w nia gram to chyba mam prawo powiedziec co mi w tej grze nie pasuje Edytowane przez PawelDK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kucyku, przeczytaj moje post scriptum to raz. A dwa, hmmm "y" ma 3 metry wzrostu? Bo może by go tak przelobować (chyba, że piszesz o sytuacji gdy cała trójka znajduje się na w bezpośredniej odległości i lob guzik da, bo będzie niecelny).

1684386[/snapback]

:blink:

nie mówiłem o lobowaniu, interesuje mnie podanie po ziemi do nogi, możesz założyć że y ma 1m na obcasach

co Ty mi tu lukasrz za [ciach!]ły pociskasz?

co jest niemożliwe? podanie do dalszego zawodnika jest niemożliwe?

i że co niby, że nie da się podać do dalszego bo po to stoi bliższy zeby odebrał?

a jak stanie 5ciu w jeden lini to mam podać każdemu i tak sobie będą klepać, aż dojdzie do ostatniego?

parodia...

czy Ty kiedyś brałeś udział, lub chociaż widziałeś w TV jakiś mecz piłki nożnej, czy tylko fifa?

no LOL normalnie...

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

mam obraz dvd fifki na twardym. Zainstalowałem ja u siebie i wszystko śmiga ładnie pięknie :P Poszedłem z twardym do kumpla i zgrałem mu ten obraz. Jak on instaluje ja u siebie to nie da sie odpalić bo pisze mnie jwiecej cos takiego : wykryto użadzenie umulujące, wyłacz je i uruchom ponownie gre". Znacie moze jakas recepte na to ;> Zainstalowałem juz mu najnowsza wersje deamona 3.47 taka jak mam u siebie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jako ze postanowilem jutro odinstalowac fife bo serio nie da sie grac to uchwycilem jesio jednych wyluskanych ;]]] 1685673[/snapback]

fajne, tylko jesli chcesz tu pokazac jakis bład w grze to go tu nie ma... nei znasz chyba zasad gry w pilke nozna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyjątkowo zgadzam się z Kucykiem (az nie moge uwierzyc, że to napisałem :) ). To wygląda delikatnie mówiąc parodystycznie, a i komentarz widac nie pozostaje w tyle.

Jednak z tym nie da się grać to bym tak nie przesadzał.

Lukasrz - jesli Ty nie widzisz tu niczego dziwnego, to... albo lepiej nie bede pisał.

Po za tym nie wiem w jakim wymiarze poznawałeś zasady piłki nożnej (chodzi o to podanie) ale jestem raczej przekonany, że nie w naszym. Potwierdzało by to, iż jesteś kosmitą. :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

mam obraz dvd fifki na twardym. Zainstalowałem ja u siebie i wszystko śmiga ładnie pięknie :P Poszedłem z twardym do kumpla i zgrałem mu ten obraz. Jak on instaluje ja u siebie to nie da sie odpalić bo pisze mnie jwiecej cos takiego : wykryto użadzenie umulujące, wyłacz je i uruchom ponownie gre". Znacie moze jakas recepte na to ;> Zainstalowałem juz mu najnowsza wersje deamona 3.47 taka jak mam u siebie  :)

1685651[/snapback]

No a mnie nikt nic nie poradzi :D ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Zawodnik nie koniecznie musi byc na spalonym z tej kamery nic nie widac, wejdz w powtorki i sprawdz z innej kamery, nie raz na meczu widzimy takie podania , sedzia gwizdz spalony a go nie bylo....

2. poza tym spalone mozna wyłaczyc i w ten sposob nabijac sie z nie najgorszej fifki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Zawodnik nie koniecznie musi byc na spalonym z tej kamery nic nie widac, wejdz w powtorki i sprawdz z innej kamery, nie  raz na meczu widzimy takie podania , sedzia gwizdz spalony a go nie bylo....

2. poza tym spalone mozna wyłaczyc i w ten sposob nabijac sie z nie najgorszej fifki.

1685912[/snapback]

aha

jeśli sądzisz, że w tym filmiku chodzi o spalonego to nie mamy o czym rozmawiać...

dalej czekam w jaki sposób w fifa podaje się do następnego w kolejności zawodnika?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jako ze postanowilem jutro odinstalowac fife bo serio nie da sie grac to uchwycilem jesio jednych wyluskanych ;]]] 1685673[/snapback]

"Doskonale wyuskał piłke" :lol:

Nie no zaraz glebne.. Do tego jak oni biegają. Jednym słowem parodia :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CHłopaki zmieńce płyte...... bo naprawde zaczyna mnie to nudzić...Każdy najeżdzą na fife 06 HEEEE a i tak wiem, że wszysyc WSZYSYCY Z WAS śmiejących sie, objeżdząjacych gra w nią zarówno jak i w tego "doskonałego" Pes...wiec noo....

A jeszcze jedno dla mnie Fifa to cudo !!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kucyk moze zapiszemy sie do jakiejs anonimowej grupy fanatykow FIFY :P. lukasrz prosze nie mow ze nie wiesz o co chodzi w tym filmiku. ja jak go zobaczylem to  mnie nie rozbawil bo widzialem wiele czegos w tym stylu w swoich meczach :P

1686309[/snapback]

nic dziwnego w nim nie widze ? chodzi o tych dobrych obroncow ? jesli tak to nie jest to komentarz do druzyny ktora sie broni na widocznym filmiku, nic dziwnego w nim nie widze poza komentarzem ktory jest jaki jest angielski jest identyko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi o błąd w interwencji bramkarza, nie wiem czy tam na pewno było przekroczenie lini, bo wyglądąło to tak, jakby piłka minimalnie dotykała krawędzi.

1686332[/snapback]

taaaaa i co jeszce ? odpalcie sobie ten film klatka po klatce np virtual dubem, pilka caly czas dotyka lini <rotfl> :mur: :mur:

a ze bramkarz jest przez chwile polowa ciala za polem karnym to co ???

:lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde. bramkarz rzucil sie na pilke z takim impetem a zatrzymal sie na lini, jakby pilka byla stalowa. pozniej sie podnosi tak jakby trzymal pilke a ona zostala na murawie. kucyk cos mi sie wydaje ze postawiles prezesa klubu na bramce :P

1686424[/snapback]

stary wyluzoj ! rzucil sie z impetem na ziemie a nie do przodu, zatrzymal sie na murawie dotknal pilke na lini, pozniej zabrał rece na bok i zostawil pilke to wyraznie widac w zwolnieniu klatka po klatce, w rzeczywistosci identycznie bramkarz sie rzuca i jakos nigdzie nei leci :) zatrzymuje sie w miejscu gdzie sie rzucil i robi co do niego nalezy, nic dziwnego tam nie widze, ale jak ktoschce nasmiewac sie z gry to rownie dobrze moze przyczepic sie do reklam na stadionie, jednak najwidoczneij nei potrafi w ta gre grac... przykre

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie z innej beczki, wie ktos czemu fifa w grze po IP laguje ?? nie jest w 100% plynna, wszystkie inne gry MP dzialaja super z kumplem mamy 1mbit/s na glowe wiec to nie jest wina lacza jaka rada ?? i jeszcze jedno pytanie ma kots opis wszystkich klawisz podstawowych i tych dodatkowych jak wykonywac jakies zwody tricki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary wyluzoj ! rzucil sie z impetem na ziemie a nie do przodu, zatrzymal sie na murawie  dotknal pilke na lini, pozniej zabrał rece na bok i zostawil pilke to wyraznie widac w zwolnieniu klatka po klatce,  w rzeczywistosci identycznie bramkarz sie rzuca i jakos nigdzie nei leci :) zatrzymuje sie w miejscu gdzie sie rzucil i robi co do niego nalezy, nic dziwnego tam nie widze, ale jak ktoschce nasmiewac sie z gry to rownie dobrze moze przyczepic sie do reklam na stadionie, jednak najwidoczneij nei potrafi w ta gre grac... przykre

1686431[/snapback]

dokładnie

rzucił się z impetem na ziemie, tak że jego prawy nadgarstek uległ skręceniu, po czym zabrał ręce na bok w taki sposób, że palec wskazujący uległ efektownemu wygięciu, jego prawy pośladek został za linią, a lewe jądro przekroczyło linie bramkową, następnie kopnięty przez zawodnika przebiegającego w lewy płat mózgowy został wprowadzony w chwilowy stan ogłupienia "in momento", dlatego też nie złożył na czas rąk do pozycji początkowej umożliwiającej odpowiednie zachowanie, w tym samym czasie jego lewe ucho dotkneło piłki która jakimś sposobem została przez nie wytącona z jej oryginalnej trajektorii lotu co spowodowało nie małe zamieszanie wśród obrońców ble ble ble... :D :D :D

powiem krótko, jeśli według Ciebie ta akcja wyglądała normalnie to jesteś nienormalny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi