zavader Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) Hello! Wpadlem na taki pomysl. Moze niech sie Tweakerzy wpisuja na jakie cuzelnie i kierunki ida to moze sie ktos gdzies w miedzyczasie spotka ;] Ja ide na: Psychologia Wieczorowa - UW Ktos jeszcze sie na to wybiera. I ogolnie - wielka akcja "Spotkaj Tweakera na Studiach" ;] Edytowane 20 Lipca 2005 przez zavader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Informatyka - ETI PG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Jak sie dostane to do Lodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 kto we Wrocku, to możemy bibę zrobić ;) gdzieś na rynku a później to już kto wie ;p ale to tak październik ... :P na poczatku roku akademickiego... wtedy można jeszcze imprezować :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 STOMATOLOGIA - Akademia Medyczna w Białymstoku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Filologia Angielska - Kolegium Karkonoskie w Jeleniej Górze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poltergeist065 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 a dlaczego tylko na początku roku akademickiego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 politechnika gdańska- coś tam inżynieria : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 a dlaczego tylko na początku roku akademickiego ? 1557994[/snapback] nie tylko, ale z doświadczenia wtedy się udaje wszystkich "spiknąć". pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Akademia Morska - biznes elektroniczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Akademia Morska - radiokomunikacja cyfrowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Psychologia Wieczorowa - UW 1557487[/snapback] Pierwszy raz słyszę o kierunku Psychologia Wieczorowa. :D To jakaś cięższa odmiana psychologii klinicznej ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 informatyka WEITI PW :] zavader, ty już na studia? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Pierwszy raz słyszę o kierunku Psychologia Wieczorowa. :D To jakaś cięższa odmiana psychologii klinicznej ? ;] 1559537[/snapback] Hmmm... zwykła psychologia prowadzona systemem wieczorowym (tzn. płatna)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elviss Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Akademia Medyczna Wrocław - wydzial lekarski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halibut Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Gdańska Wyższa Szkoła Humanistyczna - Dziennikarstwo i Public Relations Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 informatyka WEITI PW Same here, tyle ze Makrokierunek, czwarty rok obecnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Informatyka i Ekonometria - WSG Bydgoszcz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Krakoof WSZiB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Akademia Morska - ZIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 No to sie spotkam z wami w Lodzi ;] Dostałem sie na Informatyke w Zarzadzaniu :D hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 EiT na PB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 fajnie macie... ja sie nie dostalem tam gdzie chcialem... :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 a gdzie chciales i gdzie sie dostales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Ja jestem na 2 roku ekonomii na UG ;) Może ktoś się tutaj znajdzie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Ja jestem na 2 roku ekonomii na UG ;) Może ktoś się tutaj znajdzie? :> 1561019[/snapback] Na 2-gim w sensie, że zdałeś na 2 czy skończyłeś drugi i idziesz na trzeci?:D. Powiedz mi jeszcze, czego tam uczą na tej ekonomii?:Dlol, co jest najtrudniejsze na 1-szym roku? Bo ja też się dostałem tylko ,że na PR i nie wiem w ogóle co ja tam będę robił :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 MeHow - No a jakze by inaczej? A co ? Juz na studia, nie da se ukryc. Co w tym dziwnego ? Wieczorowa Psychologia = Psychologia w trybie wieczorowym ;] UW = Uniwersytet Warszawski. Dla niekumatych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Na 2-gim w sensie, że zdałeś na 2 czy skończyłeś drugi i idziesz na trzeci?:D. Powiedz mi jeszcze, czego tam uczą na tej ekonomii?:Dlol, co jest najtrudniejsze na 1-szym roku? Bo ja też się dostałem tylko ,że na PR i nie wiem w ogóle co ja tam będę robił :D. 1561107[/snapback] tzn. nie jesteś na UG? Bo każda uczelnia ma inny program. Nasz uniwerek jako jedna z nielicznych szkół na pierwszym roku ma makroekonomię, a na drugim mikro. Poza tym jest parę innych przedmiotów. Jak chcesz się dowiedzieć jak to u nas wygląda to mogę ci na priv wysłać swoje wrażenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Polibuda Poznanska - Elektronika z Telekomunikacja tukamon >> no bez jaj ze ze Szczecinka jestes :D, do ogolniaka tam chodzilem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Uniwersytet Kazimierza Wielkiego/Akademia Bydgoska - Filologia angielska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...