kulpamen Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Kupiłem niedawno kartę TV Pixel View TV304P+ na chipsecie Conexant cx23881-19. Miałem wcześniej jakiegoś starego philipsa jeszcze na ISA, ale nie miał żadnych funkcji, a mnie zachciało się możliwości nagrywania. Więc kupiłem i kulpa bo karta nagrywa ale nie kompresuje :/. A nagrywnie z brakiem kompresji to samobójstwo dla mojego dysku twardego, nie ndąża z zapisem zwłaszcz w lepszej jakości. Jakby ktoś znał linki do praogramów które kompresują odrazu nagrywany obraz... :rolleyes: Mógłby je tu zostawić chętnie się nimi zaopiekuję :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Virtualdub? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Iuvcr lub freevcr :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulpamen Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Ale te programy działają pod chipsetem bt484 albo bt494 i nic nie mogę sobie z nimi zrobić :mur:. Potrzebuję programów, które działałyby pod chipsetem cx23881-19 albo na kracie TV TV304P+ i jej chipsecie jeżeli źle odczytałem nazwę chipsetu z karty. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 dscaler ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Potrzebuję programów, które działałyby pod chipsetem cx23881-19 albo na kracie TV TV304P+ i jej chipsecie jeżeli źle odczytałem nazwę chipsetu z karty.Wypróbuj VirtualDub 1.6.9 w trybie DirectShow (zakładka Device). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulpamen Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 dziękuję za wszystko już jest lepiej, co prawda nie nagrywam jeszcze ale już wykrywa mi kartę, tylko programy się wieszją :huh: ale to raczej wina systemu, zrobię mu rainstal i wszystko powinno być :allright: . I niech moc ojczulka stalina będzie z wami. CCCP 4ever :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...