PelzaK Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) jezuś maria co te chłopak wyczynia... pewnie nie wszystkim się spodoba.. ale dla mnie póki co .. jest bogiem modowania :lol: :lol: link do worlkloga... Ykelor-K mod by _eEnmaSs_ proponuje przejrzec.. bo koleś ma bardzpo ciekwe pomysły... we mnie wzbudziły od razu chęć modowania :D.. niestety jade jutro i wracam za 2 łixy.. z resztą co wam bede mówił.. wejdzicie na to forum i .. przyjemnej leORT: ORT: ORT: ktury.. hmm lektury to może nie.. bo to po rumuńsku pisane... :D worklogi... przy okazji oglądania workloga nemesi * liquid machine * który ma 56 stron :lol: coponiektórzy zrozumieją dlaczego nie lubimy postów typu.. chcem zrobić moda... lub zaczynam moda... źle się to ogląda po prostu... Ten pierwszy link ma workloga na 1 stronie i jest cacy... temu drugiemu mówimy stanowcze NIE! :) edit: aha.. czy może mi ktos powiedzieć czym on malował tą pierwszą obudowę? że wyszła taka ziarnista faktura... to by się przydało do mojego drewnianego moda.. bo nie mam pomysłu narazie jak zamalować drewno, co by wyglądało jak metalowe :D Edytowane 28 Lipca 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 modzik elegancki ale tylko na pokaz ;) postawiony na półke i podświetlony :) dużo roboty, widać że chlopak niźle narzędziami operuje :] wie ktoś jak robi sie takie piaskowanie?? Pozdrawiam btw. też mam już pomyśl na moda takiego hardcore ale jak pomyśle ile miałbym roboty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 juz to kiedys widzialem :) fajna opcja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 na pokaz... postawiony na półkę.. nie wiem jak u większości ludzi.. ale w moim domu komputery stoją sobie po prostu na biurku... (odpowiednik półki) i jakkolwiek by nie wyglądały to mają za zadanie jedynie stać w miejscu i się nie ruszać :)... ewentualnie cieszyć oko - czyli na pokaz... nie wiedzę innych zastosowań obudowy do komputera.. , chociaż... niektórzy niedzielni userzy używają tego jako podstawki pod kwiatki :lol: najbardziej mie się podoba wyobraźnia chłopaka... tyle pierdułek, wcięć, wypukłości... napewno zainspiruje się tym modem przy wykańczaniu mojego :).. tak że uprzedzam o ewentualnych zbieżnościach i podobieństwach :lol: .. nie no może nie bede stosował metody Copiego-Pejsta :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Fajne troche na to czasu stracił :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Powiem krotko... WOW Ma koles pomysl i wykonanie pierwsza klasa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 No nie powiem, gosc ma nie tylko talent do modowania, ale takze swietna wyobraznie. Nie wiem czy ja bylbym w stanie wydumac przyszla postac takiego moda ;] Tak czy inaczej mod godny podziwu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 wie ktoś jak robi sie takie piaskowanie?? Pozdrawiam 1570427[/snapback] On do tego miał coś w sprayu. Na polskie warunki proponuję dekor-tynk :) A mod. Hmm... Dla mnie zbyt mocno zwydziwiany, ale respect za włożoną pracę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Pewnie gdyby sie tego mocniej dotknęło to by się rozleciało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Bo to jest moddo podziwiania oczami a nie macania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 mi się on podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 "" Dokładnie!!! Nie widziałem ładniejszej budy! Muszę dokładnie oblookać jak to on tam porobił... Może pomysł na mod podrzuci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 niech ktoś poda jakiś sensowny sposób na zrobienie takiego baranka... mi na pierwszy rzut.. myśli :) pomyślało się.. aby pomalowaćbude klejącą subsatncją... na co anstępnie osypać jakimś granulatem.. jednak już widzę, że moga być problemy z wyrównaniem stężenia granulatu na powierzchni... MareCeK czy ten dekor-tynk sie wogle do czegoś nadaje...? coś podejrzewam, że to nie da poodbnego efektu... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) ja myślę, że on to jednak posmarował jakimś klejem a później czymś posypał...(na jednym ze zdjęć jest powycinana kopułka posmarowana jakąś białą substancją a na następnym pokryta tym matowym wykończeniem) to jest moja teoria. mogę suię jednak mylić :wink: EDIT: przydałby się ktoś, kto zna włoski i wie co to 'verniciatura' bo podejrzewam, że to właśnie ta tajemnicza substancja, którą została pokryta buda ;) Edytowane 29 Lipca 2005 przez kedzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Dla mnie bleee ale podziwiam ilosc włozonej pracy w ta bude ale jak juz tu kolega napisał az strach jest to dotykac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaspaccio Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 To prawie jak opakowanie jednorazowe <_< Jak sie zabrudzi to musi wygladac koszmarnie. Nie chciał bym tego czyścić. Koleś to zbudował zrobił fotki i teraz laury zbiera... wszystko. Ale... efekt POWALA Mimo wszystko to i tak... (brak słów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 macie jeszcze jakies inne ciekawe linki :>?? np buda z hl / dooma ? bo tylko slyszalem o nich a nie widzialem :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Tak ciezko poszukac ? Wiem ze jest goraco, ale bez przesady... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 macie jeszcze jakies inne ciekawe linki :>?? np buda z hl / dooma ? bo tylko slyszalem o nich a nie widzialem :[ 1573571[/snapback] Polecam google.com - bardzo przydatny adres :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 macie jeszcze jakies inne ciekawe linki :>?? np buda z hl / dooma ? bo tylko slyszalem o nich a nie widzialem :[ 1573571[/snapback] W googlach wpisujesz np. "modding" klikasz szukanie w grafice i masz full zdięć zmodowanych kompów. Proste tylko myśleć trzeba! A nie tylko dajcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Streamner Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 spox pomysł i wykonanie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (...) czy ten dekor-tynk sie wogle do czegoś nadaje...? coś podejrzewam, że to nie da poodbnego efektu... :) 1572828[/snapback] Nie widziałeś nigdy dekoru na ścianie? Takie małe granulki, poklejone żywicą, czy czymś tam. Nie jestem specjalistą więc nie wiem. Ale jak zobaczyłem tę budę, to pierwszy mi się od razu dekor skojarzył ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 www.thebestcasescenario.com - crimsonSky - jak narazie to on jest dla mnie bogiem Moddingu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...