Sabo^ Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) Hej poleccie mi procesor do GIER w 99% !!! AMD Athlon 64 3500+ Venice /2.2 GHz/ BOX CZY Intel Pentium 4 D 2.8 GHz /Smithfield/ FSB800 2x1MB cache chce zauważyć ze ten intel to nie prescott - smith to nowa wersja obydwa procki maja taka samo cene (+- 100zł :P ) wiec co radzicie? a i takie male pytanko - nie bede juz nowego tematu zakladal Czy tylko karty Nvidii mozna podpinać razem ? ( SLI ) Edytowane 28 Lipca 2005 przez Sabo^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Co ? Oczywiście Athlon SLI - co masz na myśli ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoMeX Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Jeśli to gier to tylko AHTLON :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 SLi to technologia nvidii Nieługo pojawi sie konkurencyjne Crossfire ATI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 sli to łączenie dwóch kart graficznych ze sobą Dlaczego nie intel? czytalem ze AMD oskarża intel o to że przepłaca zeby robili takie gry zeby lepiej działały na Intelach niż AMDach - nie pochwalam tego no ale kto im to udownodni... co o tym myslicie? procek na minimum 3 lata do gier ma starczeć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Do gier wybierz AMD, nie ma innej opcji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Tylko AMD i wycznie do gier jak i do wsyzktiego innego!!!!!!!!! Teraz mam venica jak w sygnaturce i kr€ci si€ na 4100+!!!! i gry dzialaja naprawde dobrze zandych ziwech zadnych spakdow fps-ow do codziennego uzytkowania jest o wiele szybszy w porownaniu z moim poprzednim P42,8 533 ktory podkrecal sie az do 3,2ghz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Do gier pentium absolutnie nieoplacalny. Szczegolnie jesli zamierzasz procka krecic, a nawet jesli nie to i tak athlon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke48 Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) wogole pentium nie polecany :D Ja tam jestem uzytkowinikem AMD od 4 lat i nie narzekam. Dbrze mi sie gra na AMD - duzoo gram - zadnych skokow, zwiech. Tylko i wylacznie AMD ! Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez duke48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deks Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) Pozwole sobie odświeżyć temat. Patrząc na benchmarki wygrywa raz jeden raz drugi (tzn 3500 kontra P4 D 2.8 ) czyli można powiedzieć że wydajnośc podobna. Ale pentium ma dwa rdzenie, dlatego czy P4 nie będzie sie lepiej sprawował gdy odpalimy dwie różne aplikacje? Dzieki za pomoc. Edytowane 22 Lutego 2006 przez Deks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Sadze ze raczej nie odczujesz różnicy, ale oczywiście dla amd minimum to 1gb ramu, inaczej rzeczywiscie moze byc cienko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 W archeologów sie bawicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja proponuję kupić SanDiego 3700+@FX-57. Cena zbliżona do Pentiuma 820, a w grach proc o niebo lepiej się spisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...