Alphondhar Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 witam z gory przepraszam jesli taki topic juz miał miejsce ale nie chce mi sie przegladac setek postów w jego poszukiwaniu :). Przechodzac do sedna mam pytanko... wylączajac winde pokazuje sie ekran porzegnalny" zamykanie systemu" i na tym sie konczy....nastepnie pozostaje reset...macie jakis pomysl jak sie tego pozbyc i zrobic by wylaczal sie sam i to bez problemow? Taka mala podowiedz któa moze sie przydac...owe wybryki pojawily sie w momencie zainstalwoania nowego dysku... dzieki za pomoc, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Windows 98 czy 98SE? Jezeli ten drugi to on tak ma, są poprawki ale w 99% przypadków nie pomahgaja.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alphondhar Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Windows 98 czy 98SE? Jezeli ten drugi to on tak ma, są poprawki ale w 99% przypadków nie pomahgaja.... 1575314[/snapback] zwykły 98, masz moze jakis pomysł? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobby_moore Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 w win98 i se była taka opcja "wyłaczaj szybkie zamykanie systemu". Miałem kiedyś ten sam problem co Ty, zaznaczenie tej opcji rozwiązało go. Ta opcja jest chyba gdzieś we właściwosciach systemu, nie pamietam juz dokładnie, dawno nie używałem 98. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...