Kaczy Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Zajrzyjcie TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Bardzo ładne, ale niestety mam GF3, a nie 4 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[QBS] Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Bardzo ładne, ale niestety mam GF3, a nie 4 :(Ja mam Gf2 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Jestem ciekawy ile daje taki patent. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Ja mam Gf2 :twisted:A ja CLAPka. W niedziele dostane od Mate'a bloczek na GPU to sie nim troche pobawie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Ja mam Gf2 :twisted:A ja CLAPka. W niedziele dostane od Mate'a bloczek na GPU to sie nim troche pobawie :twisted:Licze na że opiszesz swoje wyniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Licze na że opiszesz swoje wynikiOK. Sa tu jeszcze jacys uzytkownicy, wlasciciele CLAPkow? ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Nie chcialbym nic mowic, ale takie dziurki to i ja moge sobie wywiercic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Nie chcialbym nic mowic, ale takie dziurki to i ja moge sobie wywiercic...W czym chesz te otwory wiercić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 no no fajne chłodzonko, 29 dba a ja mam taki głosny wentyl na moim :( Ciekawe kiedy 4max bedzie mial w swojej ofercie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 no no fajne chłodzonko, 29 dba a ja mam taki głosny wentyl na moim :( Ciekawe kiedy 4max bedzie mial w swojej ofercieKiedy i za ile $. Coś mi się wydaje że nie będzie to tania przyjemność Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Nie chcialbym nic mowic, ale takie dziurki to i ja moge sobie wywiercic...W czym chesz te otwory wiercić?W radiatorze, bo ja tam tylko tyle roznicy wydze, moze sie nie przygladalem... W kazdym badz razie wiercac malusienkie otworki o wiele zwieksze powierzchnie oddawania ciapla... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Szymon masz Ti4400? na ile sie kręci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoltaR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 A może lepiej od razu tak ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 A może lepiej od razu tak ??? Szok szok szok Ciekawe czy paliwka wystarczy na pełen 3DMark 2001 ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 :lol: :lol: Nic z tego hehe mam obcientom 2 gf :cry: ale to sie zmieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Szymon masz Ti4400? na ile sie kręci?Popatrz topic Gainward sie nie kreci(moj) gdzies na 2-4 stronie... chyba sa to problemy z napieciem(bo wkoncu nie dowiedzialem sie co jest zle) i w 1024 nie chce mi sie krecnac powyzej 290 na pamieciach. Ale jak teraz sobie zrobilem test na pulpicie w 800x600 to bez problemow pamieci 350, engine 700(zabraklo mi juz suwaka na wyzszy engine) - standardowe chlodzenie. Btw. dlaczego ty masz tak slabo ?? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Licze na że opiszesz swoje wynikiOK. Sa tu jeszcze jacys uzytkownicy, wlasciciele CLAPkow? ;-) Urzytkownik CLAPka wita all :))) ....CLAPEK .... lepszego buta nie ma :))), chcialem kupic gf2mx ale jak zobaczylem wyniki CLAPKA to caly krakow swego czasu obszukalem .... i CDProjekt mi ostatniego spod ziemi wyciagnoł :)))) ZADEN GF2 MX MI NIE PODSKOCZY!!!!!!!! ( no moze SH Pro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Ja słabo? dla mnie to jest dobrze 315/670 mimo bvraku radiatorów na pamieciach a sam GPU duzo nie pokrecisz zreszta w Ti4600 tak samo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 No na moj gust slabo. Jesli pulpit bez artefaktow ciagne na 350/720 (wczoraj robilem test), to stabilny bedzie napewno przy ok. 325/700... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Może głupie pytanie ale radiatory na pamięciach się przykleja z obu stron? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...