westsajd Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Witam! Kumpel ma problem, ma do wydania 500 zł i musi kupić płyte i procka. Pamiątki są, grafa też (chociaż nie wiem jaka). Komp ma służyć głównie do grania ale i także do biura. Co polecacie? Linki/ceny mogą być z allegro ale lepiej żeby były ze sklepów np. komputronik lub coś innego. Liczę na wasze porady :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=s...detail&id=15492 Sempron 2800+ 754 268zł http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=s...detail&id=11949 MSI K8N Neo FSR 229zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksiu Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Hmm nie wiele sie znam ale z tego co czytam ta plytka odczytuje Adm 64 , nie pisze nic o sempronie :P Moze sie myle to sory . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Obsluguje na 100%.Tylko nie wiadomo czemu tego nie podali.W komputroniku jest juz podane LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) Hmmm, podłacze sie. Chce zrobic sobie obudowe od podstaw no i zastanawiam się nad tym co do niej wsadze. Mam gf 4800 i na poczatek jeden twinmos ode mnie wiec tylko płyta i procek - z zasilaczem i reszta sobie poradze. No to tak. Moze zrobie w tym modzie wodne. Proc nie musi byc jakis mocny, bo go sobie pokrece. Komp bedzie słuzył pozniej do gg i internetu, czasmi jakis gry (saper, pasjans i platwormowki :lol: ), wiec zadnych rewelacji. Tak myslałęm włąsnie nad 754 i sempronem, ale chyba jednak "wpakuje sie" w socket A. Abit NF7-s rev2jest reprezentacyjny, ale ta cena... oczywiscie moze byc płyta z allegro uzywana bez gwarancji itd. Potrzebuje: port lpt :) do wyswietlacza lcd ;) no i LAN Nie potrzebuje: sata i takie tam Przydało by sie: soundstorm (czyli nf7, 8rda+ i co tam jeszcze).Bez soundstorma sie obejdzie, ale tak bym chciał z :) Procek. Tak myslałem o KLIK - w zasadzie czy to jest na socket a, bo jakos mam watpliwosci... i jakos tak diwnie bo to stare a drogie woiec dajcie cos od siebie. To moze jak cos bartona-m KLIK moga byc nowe oczywiscie ale allegro tez mile widziane, albo chociaz nazwy i ceny mniej wiecej,. 500 zł to chyba max tego co chce za to dac, ale im mniej tym lepiej. pozdrawiam kszoooonek Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 za 270 zł dostaniesz u mnie seprona 2500 64 bit. do tego mobo asusa i za jakies 545 zł masz super sprzet do oc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 U ciebie? :> Co to znaczy :> Po za tym zastanowiłem sie i chyba nie bede brał socket A, b to dalej spory koszt, wiec moze kupie od kogos jakiegos Durona 800 na dobrej płycie :lol: na to wodnego chyba sie robic nie opłaca, wiec bedzie tylko modzik, bez WC ;) Widzicie cos ciekawego na allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 u mnie tzn napisz na GG :D ten sempron na s754 ofkorz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...