shakur_45 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 potrzebuje cooler nie chlodzenie wodne, ktore podola bartonowi minimalnie 3400 najlepiej do 3600, w cenie do 100zl, aczkolwiek im taniej tym lepiej wiadomo :) wiem, ze spire V jest ok ale znalazlem jeszcze thermalteake 735 tyko nie wiem do jakiej czestotliwosci to dziala.... prosze o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Pentagram Freezone QC-92 Cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 poszperalem troche na tweaku i zastanawiam sie nad silent towerem tylko qrde chcialbym cos do ok. 100zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raqs Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 tt silent towera dostaniesz juz za 120 zl, za 129 zl w 4maxie masz go tylko jesli chcesz go po czesci ze wzgledu na jego niby cicha prace to na to nie licz :) po prostu chwyt marketingowy, 21 db to ten jego wentylator (SilentCat) ma, owszem, ale jak go puscisz na 5V :) a inne do 100 zeta to zobacz sobie: Thermaltake POLO 735 eXtreme (masz 2 regulatory predkosci wentylatora - ktory potrafi dac czadu :) ) Thermaltake SilentBoost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59802789 Moze ci sie uda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ja bym polecał jakiegoś penta lub żelmana. Ewentualnie Thermaltake Combo Cool PIPE 101 rev. 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Spokojnie powinieneś dostać na allegro TT SilentBoost a nawet SLK-900 z wentylatorem 92. I to drugie moim zdaniem byłoby najlepszym rozwiązaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_J Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Pentagram Cu 100+, myślę że warto, cicho i wydajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...