Skocz do zawartości
tomcyk

Po pijaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

no no to ladnie topik na wierzchu to i ja juz jestem

dzisiaj (na razie ;-) ) lajtowo moje kochanie jz w domu po wspolnych drunkach wermut wodka cytrynka i soczek pomaranczowy TIPa hehe wciaz od wlasnie koncze drugiego browca no ale jak sie upre choc zem juz leekko spiacy to zapas kolo mnie jest az nadto wystarczajacy co by pobrykac U U U hehe

POzdro 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIE WIERZE!!! poprzedni moj post Wysłany: 16 Lip, 2003 0:04 .... a tu wakacje

hehhe to baaaardzo dawno temu i jako ze traktuje ten top jako swego rodzaju ksiege pamieciowa.... nikt o nim nie pamieta....

jako ze od 3h temu mam hate wolna na dwa tygodnie to juz dzisiaj zdazlyem skozystac i po ogolnym zmeczeniu sie z okazji wlasnie-5-minut-temu-jeszcze-nie-bylo-luzu-a-my-tu-we-dwoje przystapilem do uzywania alkoholu. wzw powyzszym alkoholu juz uzylem calkiem sporo w tym browar-wino-woda i jest spox ;-) tyle ze przy dumpie ghosta z c: nie wiem jak wywalilem 10giga muzy z f: no ale kliki juz jakies dziwne ....... ;-) i nawet bez dola back jest na cd kilka fajnych kawalkow poszlo....

za to odwaznie uzylem cpucula do podniesienia fsb i z 138 wyszlo 143 i z taiego ust stukam puki co stable na palomino ~1650Mhz a mostek goracy..... uj ;-) szkoda ze nie moge pradu wiecej dac

taka mala refleksja twikowaliscie kompy po pijaku??

nic z tego dobrego z regoly ie wychodzi ;-) a to tak heheh

Pozdro :-D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

forest ......heheheh

miło Cie widzieć....

ja poklabowałem przez ostatni tydzien..dzisiaj odpoczywam..

ale

co do robienia z kompem po pijaku to owszem wiem o czym mówisz...

tzn robisz cos , coś ci nei wyjdzie i [gluteus maximus] blada......hehehe fajne rozkminy sa po pijaku:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma to jak sprawdzeni ludzie (po 3 latach) z liceum...

bibka na rynku była wypas ....piekne kobiety na stolach i dookoła.....

nie wie m ile wypiłem i le wypaliłem:)

ale postanowiłem sie podzielic wrażeniami....

bo od czego jest ten topik

pozdrawiam 6 lo z kraka:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to trza odswierzyc topica.

Ja wlasnie wrocilem z 4 dni na d jeziorkiem (zajebiste jeziorko :D) I tylko 2 dni pamietam ... przyjazd gdzies do 22 i dzien wyjazdu od 9 rano... reszte spedzilem na dysputach i konsumpcji oraz gnieceniu aluminium :D Pozdro 4 Tweak Crew :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wczoraj mialem ognisko., wszystko pamietam ale tak sie najebalem ze...chodzilem zyk zakiem :D , matko....teraz mnie suszy i to mocno :) , ale warto bylo, w srode znowu ognisko a w sobote gril , kasa bedzie potrzebna :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem ostatnio tez przygode - Kazz mial 20 urodzinki - a wiec ognisko

4 osoby tylko byly - mialo byc wiecej - 20 browarow i zubrowka 0.7

kurde 1 raz w zyciu po tak duzej ilosci alkoholu mieszanego - bo robilismy drinki soczek jablkowy+zubrowka+piwo i to wszystko caly czas popijane piwem - nic mi nie bylo nie zygalem ani mnie nie strzelilo - a na nastepny dzien jak nowo narodzony:))

......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze sie pochwalicie swoimi ulubionymi drinami i mieszaninami. Ale nie tak : "Ja pije piwo" Tylko cos konkretnego np. wscielke albo zubrowka z sokiem jablkowym.

Ja np. kocham wlasnie zubrowke z sokiem oraz malibu z mlekiem truskawkami i lodem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie drinki??????/

pijesz czystą????:)

ostatnio jechalismy flache nad wisła , to jest klimat:)

Czysta to swoja droga ale na ostatnim ognisku to jak z panienka wyladowalem w bagazniku od big fiata kombi ... i po 15 minutach wpadla 2 panienka z pol litra to mialem najlepsza godzine imprezy jakakolwiek mi sie przydarzyla.. ja, 2 panienki i o,5 czystej :D ... Ale bylo piknie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co za impraa neon59 5 if rotfl (noł ofenz) ja tera jezdem po lirze sowjaka i po 3 browsach i fakt że mi sie klawiatra rozmyywa ale twoj post mnie rozsmieszył i ta stara na bramce bahahah ide spać qwa ale bedzie kawc rano

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nooo ja wczoraj dalem czadu :P

2 jabole (pozeczkowy i po pol malinowego i wisniowego :) )

i gdzies tak no eee....no sporo skuna....

bylismy u mnie na dzialce....

ja pier***!!!

1 dziewczyna ciagle plakala i ogolnie popadla w histerie :)

a druga skakala z radosci, smiala sie i wogole zajefajny kontrast :)

na next impre wezme aparat!!!

obowiazkowo :)

wieczorem wkleje swoje zdjecie po 0.7 bolsa wypitym na polu namiotowym :)

spalem na trawie kilka godzin, chyba ze 3 :D

dopiero mnie deszcz obudzil :)

brawda jest taka, ze nic nie pamietam, co sie dzialo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj tak sie nawaliłem że jak wszedłem do Frequency ,voltage control widziałem 1.80 V 8O 8O 8O No ale ja mam przeciez MSI kt4v 8O 8O 8O 8O i maks 1.60V na Vcore . Potem jak zwykle z nudów zrobiłem to co chciałem zawsze czyli FSB ze 133 na 166 przy ramie 266MHz . No i zwis wiadome :twisted: . Meczylem sie 30 min z klawiatra a okazało sie ze w ataku zlosci tak pociagnolem kabelek od klawy że wyleciał mi z portu ps/2 :) Oczywiscie przedtym byl clear CMOS , robiłem go parenascie minut LOL Trafcie sobie penseta w jumper po pijaku , bedac upartym jak dzika świnia i leżąc na w poł zgetym pod biurkiem z papierosem w buzi 8O 8O . Potem przyszła pora na sprawdzenie co to mi kumpel przezucil na przenosna 6tke . No i znowu zabawa ze zworkami . W pewnym momencie zasnołem jak sie obudziłem to komp sobie chodził na ekranie odpalony BIOS z jakimis pierdółkami związanymi z IRQ 8O 8O 8O Na mega kacu sprawdziłem wszystko i pozmienialem jak ma być , straszne rzeczy porobiłem w biosie :)))) Pozniej rozbolało mnie gardło , bo spałem przy otwartym oknie cała noc i aktualnie siedze pod kołdra i jednym kocu , mam cholerne dreszcze :((((((((( Jestem przeziebiony.

Pozdrawiam i nie polecam zabaw z kompem po pijaku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...