HQ12 Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 wczoraj u kolegi...siedzielismy i zagrywalismy sie w Q]I[ do pokoju wtargnela podekscytowana rodzicielka mego przyjaciela i oznajmila nam "wy tu w jakies bzury pogrywacie a po niebie lata UFO !!!! ,wzasnela, zarez bedzie u nas telewizja!!!!" spojzelsmy sie na nia puzniej na siebie puznie na komputer i znowu na nia i sobie w oczy i no jak to powiedziec BUM takiego napadu siechu to juz dawno niemialem :lol: zanim doszlismy do siebie jednoosobowa ekipa byla juz u nas w domu... tak wiec bede w telewizii TVN.. podobno na kameze guzik sie nagralo ale jest wywiad mojego brata i zdjecia grupowe :lol: :lol: :lol: wedlug mnie to byly leflektory punktowe .. poniewaz niebylo tego widac na golym niebie tylko na chmurach ..a wygladalo to tak: pare swietlistych plam chasajacych pomiedzy chmurkami... czyzby migracjie swietkikow do cieplych kraji :lol: niebardzo sie temu przygladalem poniewaz bylem zajety rozwalaniem do zera anarkiego na naitmaze i tu mam pytanko czy na point relase 1.31 anarki tez jest takim leszczem jak na 1.32 bo na zwylklym 1.11 to ciezki przeciwnik i rozwalenie go dozera jest praktycznie niewykonalne ??! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 wczoraj u kolegi...siedzielismy i zagrywalismy sie w Q]I[ do pokoju wtargnela podekscytowana rodzicielka mego przyjaciela i oznajmila nam "wy tu w jakies bzury pogrywacie a po niebie lata UFO !!!! ,wzasnela, zarez bedzie u nas telewizja!!!!" spojzelsmy sie na nia puzniej na siebie puznie na komputer i znowu na nia i sobie w oczy i no jak to powiedziec BUM takiego napadu siechu to juz dawno niemialem :lol: zanim doszlismy do siebie jednoosobowa ekipa byla juz u nas w domu... tak wiec bede w telewizii TVN.. podobno na kameze guzik sie nagralo ale jest wywiad mojego brata i zdjecia grupowe :lol: :lol: :lol: wedlug mnie to byly leflektory punktowe .. poniewaz niebylo tego widac na golym niebie tylko na chmurach ..a wygladalo to tak: pare swietlistych plam chasajacych pomiedzy chmurkami... czyzby migracjie swietkikow do cieplych kraji :lol: niebardzo sie temu przygladalem poniewaz bylem zajety rozwalaniem do zera anarkiego na naitmaze i tu mam pytanko czy na point relase 1.31 anarki tez jest takim leszczem jak na 1.32 bo na zwylklym 1.11 to ciezki przeciwnik i rozwalenie go dozera jest praktycznie niewykonalne ??! Kiedy będziesz w Tv?? W faktach już dziś ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 HQ12: Ile ty masz na tym sprzecie w 3D Smarku 2001? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 HQ12: Ile ty masz na tym sprzecie w 3D Smarku 2001?Nie ma to jak rozmowa na temat :mrgreen: HQ12 - a nie porwali cię i nie robili na tobie zboczonych (s)eksperymentów?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Przylecieli, bo u siebie Q3 nie mają, a też chcięli pograć :lol: Przy okazji zrobili HQ12 kilka małych eksperymentów - teraz ma dwie pary rąk, żeby się w queja lepeiej grało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Nie martw się HQ12. Włosy odrosną, genitalia - miejmy nadzieję że tak ;) hehe żartuję oczywiście :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 HQ12: Ile ty masz na tym sprzecie w 3D Smarku 2001? Qrde nie zmieniaj tematu, nie widzisz jakie się przytrafiło chłopakowi nieszczęście?? ;) W TV będzie, o boshe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 chyba niebende :( bo topodobno barkaplynelapo wisle i chba sobie tamdyskoteke zrobili ze tymi lampami tak poniebie swiecilo ps. pod jedna reka mam bindy do broni , prawa opsluguje mysz , druga lewa strzalkuje , druga prawa to bindy do glupich dzwiekow i tekstow no i piata najwazniejsza dlon do trzmania trzeciego oka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 To byly pewnie swiatla z Muzeum Narodowego...wystawa Picassa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...