Kopek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Witam Mam problem z Radeonem 9550 extreme rev. 2.1 taktowanie 445/580 karta oczywiscie od GeCube. Otóż czesto w grach gra wiesz mi sie przez vpu recover, karta niegrzeje sie jest chlodna bo ma soligny cooler, mysle ze to wina driverow, pomyslalem ze zainstaluje se catalysty 4.12 slyszalem ze sa najlepsze, a co wy sadzicie o tych sterach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 53 strony a na nich odpowiedzi dotyczace wszelkich spraw zwiazanych z GeCube 9550XT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 no 53 storny ale mojego problemu nikt tam nie rozwiazal, !!! ogolnie 53 strony [ciach!]łów malo konkretnych odpowiedzi i rad ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zainstaluj jakies Omegi 5.6 albo strasze. O VPU rec. bylo duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 jak bylo duzo o vpu recover to dajcie jakies linki bo za nim sam znajde w ty wszystkich stronach to juz bede chodzil o lasce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 jak bylo duzo o vpu recover to dajcie jakies linki bo za nim sam znajde w ty wszystkich stronach to juz bede chodzil o lasce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 to nie jest wina driverow, bardzo duzo kart z seri 2.1 poprostu niewyrabia na domyslnych zegarach, musisz ja underloknac i bedzie git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 co to znaczy underloknac??? mam ustawione 445/580 i to sa fabryczne ustawienia?? underloknac tzn ze mam je obnizyc troche?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 problem z vpu recover juz rozwiazalem, teraz mam wiekszy problem oto link do topicu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...7entry1590537 Pomozcie jesli umiecie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Kopek, czytałeś to: regulamin :?: :evil: Jeżeli nie, to poczytaj i przestań uprawiać postfuck'erstwo. Podpowiem Ci czego szukać. Informacji o wdzięcznym klawiszu . Służy on do edycji postów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...