AndyN Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Mam od niedawa Neo512 w tej promocji 60 dni testu. Zarejestrowałem adres zstrony w domenie neostrada.pl Jak z tej przestrzeni dyskowej korzystać?MS FrontPage nie widzi tego adresu :( Co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Serwery neostrady nie muszą obsługiwać frontpage extensions (nie wiem - nie mam) - pliki wrzucaj zwykłym klientem ftp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Wrzucaj pliki wlasnie jakims klientem FTp np. Windows Commanderem. Jako nazwa hosta podaj: ftp.neostrada.pl Uzytkownik: nazwa_domeny@xxx.neostrada.pl i haselko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 raczej w takim formacie user@nazwa_domeny.neostrada.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...