el_szymono Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 (edytowane) Nie odsyłajcie mnie do stron producenta i dystrybutora - tam nic nie piszą o Socket 939. Słyszałem jednak, że sposób montarzu jest identyczny jak w 754. Czy ktoś z was zakładał kiedyś Pentagrama z "pierwszej serii"(Q 80 i Q 92) na 939? :wink: Edytowane 15 Sierpnia 2005 przez el_szymono Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Juras__ Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 czy naprawde tak ciezko poszukac ?! zobacz tutaj: pcmax a jeśli nawet kliknac sie nie chce to masz podane jak na talerzu: "Zastosowanie socket A, 754, 939, 478 " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 (edytowane) Nie odsyłajcie mnie do stron producenta i dystrybutora - tam nic nie piszą o Socket 939. Słyszałem jednak, że sposób montarzu jest identyczny jak w 754. Czy ktoś z was zakładał kiedyś Pentagrama z "pierwszej serii"(Q 80 i Q 92) na 939? :wink: 1596203[/snapback] No nie gadaj :mur: Socket 478 – obsługa wszystkich istniejących modeliSocket A – obsługa wszystkich istniejących modeliSocket 754/939 – obsługa wszystkich istniejących modeliźrodło: http://www.pentagram.pl/produkty_new/szczegoly.php?id_grupy=14&grupa=coolery&id_produktu=5 :google: twoim przyjacielem Edytowane 16 Sierpnia 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_szymono Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Heh, jeszcze niedawno zaglądałem na stronę Pentagrama i tego nie było, poważnie. Dzięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...