Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Witam!! Mam pytanko czy moze wiecie czy jakies polskie sklepy internetowe oferuja mozliwosc zaplaty za towary przez PayPal?? :blink: .Wiem ze chyba ebay.pl ma taka mozliwosc...ebay.pl- :kijem: Dzieki z gory za pomoc :D Pozdrawiam Destro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Nie chyba tylko na pewno, i z tego co tam napredce wyczytalem, paypal, to wynalazek ebaya, wiec watpie, zeby jakies sklepy go mialy w swojej ofercie. A szkoda, bo to wynalazek pierwsza klasa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Paypal na swiecie juz dawno wyszedl poza ebay i jest powszechnie akceptowana metoda dokonywania platnosci. Inna rzecz, ze w PL nadal chyba nie funkcjonuje w pelnym wymiarze (a moze sie myle?)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Nie mylisz sie, funkcjonuje w PL w najbardziej ograniczonym wymiarze w jakim moze funkcjonowac. https://www.paypal.com/us/cgi-bin/webscr?cm...untries-outside Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 To,wiem ze funkcjonuje w ograniuczonym wymiarze bo czytalem regulamin jak zakladalem konto ale myslalem ze choc czesc polskich sklepow obsluguje platnosci w tym systemie,smutne bo mam tam troche kaski,ktora bym spieniezyl w Polsce a tak to musze cos kupic na ebay'u a potem bawic sie ze sprzedarza :angry: Niech to :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Znaczy sie - masz konto paypal nie polskie a na nim $ ? Jak tak to kaske mozesz wydobyc ;) przez np allpay.pl (pobieraja prowizje 3.9%) Oni przelewaja ci kase na konto w polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) Dzieki Cmx :D Wielkie dzięki,tak posiadam konto na Paypalu,znaczy sie jakby polskie bo tam kraj zaznaczasz ale jak allpay realizuje przelew kaski z paypal na konto w polskim banku to super bo na warunkach Paypal nie mozna tego zrobic do polskiego banku :( Ale mowisz ze jak mam nie polskie to ta,lecz ja posiadam polskie to da rade?? Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez =H2o=Destroyer[PL] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) ,Aug 21 2005, 14:38]Ale mowisz ze jak mam nie polskie to ta,lecz ja posiadam polskie to da rade?? 1605551[/snapback] Znaczy sie nie rozumiem... Jak bys mial konto zarejstrowane na Polske to tam nie mozesz miec $ bo niby jak ? Na polskim koncie nie mozna miec srodkow. Ale obojetnie w jakim kraju masz zarejstrowane to da rade. Musisz na podany przez nich email wyslac kase (oni maja konto zdaje sie w USA) // Poczytaj tego pdf-a https://ssl.allpay.pl/files/regulamin_paypal.pdf Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość =H2o=Destroyer[PL] Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) Dobra dzieki :D ,juz sobie poradzilem z problemem. Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez =H2o=Destroyer[PL] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...