Skocz do zawartości
Gość =H2o=Destroyer[PL]

Paypal I Polskie Sklepy Internetowe...?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość =H2o=Destroyer[PL]

Witam!!

Mam pytanko czy moze wiecie czy jakies polskie sklepy internetowe oferuja mozliwosc zaplaty za towary przez PayPal?? :blink: .Wiem ze chyba ebay.pl ma taka mozliwosc...ebay.pl- :kijem:

Dzieki z gory za pomoc :D

Pozdrawiam Destro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chyba tylko na pewno, i z tego co tam napredce wyczytalem, paypal, to wynalazek ebaya, wiec watpie, zeby jakies sklepy go mialy w swojej ofercie. A szkoda, bo to wynalazek pierwsza klasa :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość =H2o=Destroyer[PL]

To,wiem ze funkcjonuje w ograniuczonym wymiarze bo czytalem regulamin jak zakladalem konto ale myslalem ze choc czesc polskich sklepow obsluguje platnosci w tym systemie,smutne bo mam tam troche kaski,ktora bym spieniezyl w Polsce a tak to musze cos kupic na ebay'u a potem bawic sie ze sprzedarza :angry:

Niech to :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość =H2o=Destroyer[PL]

Dzieki Cmx :D Wielkie dzięki,tak posiadam konto na Paypalu,znaczy sie jakby polskie bo tam kraj zaznaczasz ale jak allpay realizuje przelew kaski z paypal na konto w polskim banku to super bo na warunkach Paypal nie mozna tego zrobic do polskiego banku :( Ale mowisz ze jak mam nie polskie to ta,lecz ja posiadam polskie to da rade??

Edytowane przez =H2o=Destroyer[PL]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

,Aug 21 2005, 14:38]Ale mowisz ze jak mam nie polskie to ta,lecz ja posiadam polskie to da rade??

1605551[/snapback]

Znaczy sie nie rozumiem... Jak bys mial konto zarejstrowane na Polske to tam nie mozesz miec $ bo niby jak ?

Na polskim koncie nie mozna miec srodkow.

Ale obojetnie w jakim kraju masz zarejstrowane to da rade. Musisz na podany przez nich email wyslac kase (oni maja konto zdaje sie w USA)

// Poczytaj tego pdf-a https://ssl.allpay.pl/files/regulamin_paypal.pdf

Edytowane przez Cmx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi