Fidel Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) hehe temacik o tej wspanialej gierce:P gral w nia ktos z was?? bo mi sie bardzo podoba tylko ze utknolem w jednym miejscu a mianowicie w tej dyskotece techniawie gdzie sa kamienne ludziki wiem ze 3a tam nasikac na jednego po uprzednim upojeniu sie alkoholem ale ten ciec za chiny nie chce wejsc do tych dzwi:(( jak to tam 3a zrobic?? ps mam wersje z N64 Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 odswiezam:( pierwszy i osotatni raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 www.gamefaqs.com Jak sie nie umie angielskiego to ta gra jest nudna i glupia, wiec sadze ze umiesz. Ja tam z niej zrezygnowalem po jakis 2h grania bo mnie sterowanie wkurzalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 jakos sobie poradzilem:P thx burro poprostu jednym z przyciskow reguluje sie "cisnienie" a zatem odleglosc na jaka oddawany jest mocz:P kurde tyle sie nameczylem a rozwiazanie takie proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 mowisz o mojej ulubionej grze ? :D przeszedłem całą, ale w wersji na emulator nie udalo mi sie rozkrecić aliena by wyrzucic go ze statku, nie wiem jakis pad chyba potrzebny ;) Conker RULZ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...