Ne00n Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) No chyba ze jeszcze nie skonczyles :) w takim razie czekam na efekty :) bo z ta klapka w innym koloze to nie wyglada za ciekawie :) Jeżeli chodzi o Cooler Master Centurion 531 to dla mnie jest za mały, wyraznie widac ze ma duzo mniej miejsca i jest zrobiony z gorszych materiałów, wydaje mi sie ze moglbys miec problem z załozeniem chlodzenia w tej obudowie skoro masz zalmana...ale moge sie oczywiscie mylic. Ja nie polecam tej obudowy Edytowane 24 Września 2005 przez Ne00n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrDark Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 A co myślicie o obudowie Spire SP-9007B ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne00n Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Osobiscie nie lubie podróbek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrDark Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Pewne podobieństwa są :wink: Ale czy nie jest ładniejsza :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 mrDark napisał(a): A co myślicie o obudowie 1665656[/snapback] Podobna bardzo do Chiefteca :blink: Sanki na cdrom i flopa takie jak w Chieftecu, front tez trochę podobny :mur: Duży minus dla Spire dlatego że jest miejsce tylko na 2x80 :sad: z tego co widzę Ciekawe jak z wykonaniem ? :unsure: Ale ja i tak bym wzioł LBXa :D Spire to Spire :lol2: P.S. Chyba ze masz więcej kasy to wtedy TO:wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrDark Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Mam wnęke w biurku dla której LBX jest za wysoki i za głęboki... a Spire by się zmieściło. :-| Ma miejsce na 2 wiatraki (podobno w komplecie) wydmuciach!ące i jeden zasysający. A tutaj trochę więcej obrazków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 mrDark napisał(a): Mam wnęke w biurku dla której LBX jest za wysoki i za głęboki... a Spire by się zmieściło. :-| Ma miejsce na 2 wiatraki (podobno w komplecie) wydmuciach!ące i jeden zasysający. A 1665772[/snapback] W 4Speed jest zupełnie inny opis <_< Tam piszą że jest miejsce na 4X80 i 1X120 :unsure: Ale i tak bym jej nie kupił, jakas taka dziwna jest :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrDark Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 W 4speed nie wiedzą co piszą, a zdjęcie tyłu przedstawia zupełnie inną obudowę :lol: Ponieważ u nich na stanie obudowy brak, informacji zweryfikować i tak nie można. Jednak widać, że miejsca na tyle wiatraków nie ma. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 A czy w Lbx-03b-b-b mozna montowac karty PCI bez srubek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Martinii napisał(a): A czy w Lbx-03b-b-b mozna montowac karty PCI bez srubek? 1666367[/snapback] Pewnie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr77 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 A czy ktoś by mógł się pochwalić po ile i gdzie można kupić tę obudowę najtaniej? (i inne Chiefteki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrDark Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Piotr77 napisał(a): A czy ktoś by mógł się pochwalić po ile i gdzie można kupić tę obudowę najtaniej? (i inne Chiefteki) 1668764[/snapback] Na Allegro? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr77 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Ok, allegro jest cool ale chodzi mi o to aby dowiedzieć sie jaka jest minimalna cena tej budy. Na www.skapiec.pl nie ma jeszcze działu z budami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Szukanie nie boli :mur: Najtaniej chyba jest tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrDark Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 piotraspoz napisał(a): Szukanie nie boli :mur: Najtaniej chyba jest 1671986[/snapback] Starszy model BX droższy od LBX? :blink: Ja się już nastawiłem na tego Spire, a tu niespodzianka. Nie ma i raczej nie prędko będą :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ne00n Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 W tym sklepie który podał piotraspoz nie jest wcale tak tanio :) ja kupilem swoja za 240 zł w sklepie, jedyny warunek to mieszkać w szczecinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ne00n napisał(a): W tym sklepie który podał piotraspoz nie jest wcale tak tanio :) ja kupilem swoja za 240 zł w sklepie, jedyny warunek to mieszkać w szczecinie :) 1672754[/snapback] Wiesz ja w tym sklepie za swoją dałem 245 złociszy :) (ceny się wachają) :cry: było to w czerwcu, ale zawsze można się potargować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Moim zdaniem najtaniej i najpewniej jest w sklepie angela.pl to jest dystrybutor chiefów na polske. Edytowane 28 Września 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr77 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Jeśli mówimy o srebrnej obudowie to oni rzeczywiście są tani natomiast czarna kosztuje 290 zł. Mieszkam w Szczecinie wiec skorzystam z rady ziomka! Dzięki za namiary na sklep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Jeszcze pytanko o LBX-03SL-SL-SL: W Angela.pl jest za 233zl, na zdjeciu ma w lweym panelu tylko jedno miejsce na wiatrak, ale w opisie juz ma taki sam zestaw jak 03b-b-b. Ktos mi moze powiedziec, ktora wersja jest prawidlowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotraspoz Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 costi napisał(a): Jeszcze pytanko o LBX-03SL-SL-SL: W Angela.pl jest za 233zl, na zdjeciu ma w lweym panelu tylko jedno miejsce na wiatrak, ale w opisie juz ma taki sam zestaw jak 03b-b-b. Ktos mi moze powiedziec, ktora wersja jest prawidlowa? 1674542[/snapback] Pewnie stare zdjęcie mają :D Najlepiej napisz do Angeli <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 To z tego co widze te SL'ki nie mają tego otworu do wentylacji HDD'eków? To jednak przydatna rzecz, bo tem na dyskach mocno spada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Wczoraj dostalem obudowe (jak w temacie). Jestem w szoku! Po prostu jestem rzucony na kolana przemysleniem konstrukcji i solidnoscia wykonania calosci! Naprade bede polecal ja kazdemu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Martinii napisał(a): Wczoraj dostalem obudowe (jak w temacie). Jestem w szoku! Po prostu jestem rzucony na kolana przemysleniem konstrukcji i solidnoscia wykonania calosci! Naprade bede polecal ja kazdemu. Pozdrawiam Takie same były moje odczucia jak paczuszke w domu otworzyłem. Budy zajefajna, nie ma co gadać wiecej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 hmm mam dylemat czy brać medium towera czy dopłacić do bigtowera . . WC nie będzie, chodzi mi tylko czy w big'u nie będzie lepszego przepływu powietrza itp . . co sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Hehh - o cyrkulacje powietrza sie nie martw. Jak zobaczysz LBXa to zrocumiesz co mam na mysli. Buda jest SUPER pod kazdym wzgledem i nie ma sie co rozpisywac. Jedno co, to myslalem ze czern to czern (jak podaja w opisach w sklepach internetowych), a ta obudowa jest grafitowa. O ile kieszen na HDD mozna znalezc w kolorze grafitowym o tyle FDD/napedy 5,25" juz nie... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) ja też byłem zaskoczony tą obudową jak otworzyłem pudło , na zdjęciu wyglada na średnią bude(tzn chodzi o wymiary) , ale jak zobaczyłem na oczy i ile miejsca w środku to byłem zaskoczony ja osobiście dałem za bude 250zł Edytowane 1 Października 2005 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Martinii napisał(a): Hehh - o cyrkulacje powietrza sie nie martw. Jak zobaczysz LBXa to zrocumiesz co mam na mysli. Buda jest SUPER pod kazdym wzgledem i nie ma sie co rozpisywac. Jedno co, to myslalem ze czern to czern (jak podaja w opisach w sklepach internetowych), a ta obudowa jest grafitowa. O ile kieszen na HDD mozna znalezc w kolorze grafitowym o tyle FDD/napedy 5,25" juz nie... Pozdrawiam 1678411[/snapback] sideband napisał(a): ja też byłem zaskoczony tą obudową jak otworzyłem pudło , na zdjęciu wyglada na średnią bude(tzn chodzi o wymiary) , ale jak zobaczyłem na oczy i ile miejsca w środku to byłem zaskoczony ja osobiście dałem za bude 250zł 1678427[/snapback] TAK ale LBX'ów są dwa rodzaje,. . Wersja zwykła i wersja LONG .. . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 LBX jest tylko jeden!!! L odpowiada za Long ;) A BX jest owszem krótszy. Jeżeli nie chcesz WC to spokojnie możesz brac Mediuma, ja mam WC i jest on jak dla mnie troche przy mały (chodzi tu tylko o ilość zatok na 5,25) Ale radze sie nie zastanawiać i brać bude. Jeśli chodzi o kolor to to sie chyba nazywa antracyt (a nie grafit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Miazga82 napisał(a): ... Jeśli chodzi o kolor to to sie chyba nazywa antracyt (a nie grafit) 1678576[/snapback] Grafit czy antracyt - grunt ze to nie czern. Powinni to zaznaczac w opisach, bo nie kazdy ciemny kolor to czarny! mniejsza z tym - buda i tak jest mega wypas ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...