Aurora001 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Jako ze pan Marcin K. nie odzywa sie do mnie od wczoraj smiem twierdzic ze moglo zajsc oszustwo. Jesli sprawa sie wyjasni z gory chcialbym przeprosic za zainstała sytuacje. Niedawno dalem ogloszenie o zakup sp-97 na tweaku i zglosil sie do mnie user http://forum.purepc.pl/index.php?showuser=118929 Z rozmowy wyszlo ze sp-97 moge odebrac osobiscie, wiec w zasadzie nie mialem sie czego bac, nawet b.mocno sugerowalem odbior osobisty jednakze byl to tylko "sprawdzian". Pieniadze wplacilem w poniedzialek, doszly wedlug pana Marcina K. we wtorek o godzinie 18. Paczka miala byc wyslana z rana nastepnego dnia. Jako ze kwota bylo 100+6zl rozumiem iz byl to priorytet a Gorzow WLKP jest na tyle duzym miastem zeby nie bylo problemow z dojsciem. Do momentu kiedy to pisze pan Marcin K. nie odezwal sie ani paczka nie doszla. Jesli pan Marcin K. nie odezwie sie do piatku, godiny lub paczka nie dojdzie zglaszam sprawe na policje. Byc moze jakis glupi listonosz zostawil avizo w skrzynce ( pomimo tego ze w domu od wtorku jest ktos non-stop ) a ze do skrzynki bede miec dostep po 18 to sie okaze i moze ja sie myle. PS. User jest podobo stalym bywalcem forum Tom'sa ... Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 sp-97 1615389[/snapback] WhatTheFont? :D tu gosciu nie ma ani jednego posta, jak cos idz tam na tomsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Pieniadze wplacilem w poniedzialek, doszly wedlug pana Marcina K. we wtorek o godzinie 18. Paczka miala byc wyslana z rana nastepnego dnia. 1615389[/snapback] W goracej wodzie jestes kompany? Gosciu wyslal w srode rano ( czytaj zapewne okolo 13 ) priorytetem. Teoretycznie przesylka powinna juz do ciebie dojsc, ale z wlasnego doswiadczenia wiem ( zeby nie bylo wysylam dziennie jakies 20-30 listow, paczek poleconych i priorytetem ) ze priorytet nie idzie 1 czy 2 dni tylko minimum 3. Dzisiaj jest piatek czyli minely dopiero 3dni, zapewne w poniedzialek dojdzie. PS: ja bym przynajmniej poczekal do poniedzialu z takimi oskarzeniami :? , chcialbyc to dostac tego samego dnia? To trzeba bylo sie umowic na DHL ( ps: paczka z polski do wloch dhelem idzie 2, gora 3 dni :> ) PS2: ze nie odzywa sie do ciebie od wczoraj moze tez oznaczac ze nie ma pradu, komp mu sie spalil, albo wyslal paczke i wyjechal na weekend. Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) To ze poczta nawala tez sie tego lekko spodziewam... Ale np. typy z 4maxu wyslali mi paczke we wtorek o 14:27 a doszla po 24h :F POzyjemy zobaczymy. Od wczoraj pan Marcik K. nie odpowiada. ad. ps2 Wiem dlatego zaznaczylem na poczatku 1 posta ze wszystko moze byc wporzadku... i z gory przepraszam jesli jest inaczej. Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 To ze poczta nawala tez sie tego lekko spodziewam... Ale np. typy z 4maxu wyslali mi paczke we wtorek o 14:27 a doszla po 24h :F POzyjemy zobaczymy. Od wczoraj pan Marcik K. nie odpowiada. 1615427[/snapback] moze wyslali priorytetem i poleconym jednoczesnie? U mnie w firmie zawsze sie tak robi. Priorytet to oznacza tylko tyle ze ma pierwszenstwo przed zwyklymi listami, a polecony z priorytetem ma "wieksze" prawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Wiem i zdaje sobie z tego sprawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Aurora001 jak tam sprawa z DFI?? bo coś ucichła ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 powie ktos co to sp97? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Spokojnie :blink: Poczta Polska jest do bani i tyle. Nie ma co sie narazie stresowac tylko przywyknąc. Jesli to oczywiscie wina poczty heh. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Nie wiem co z dfi , nie bylo mnie od prawie 3 miechow ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 powie ktos co to sp97? 1615469[/snapback] Taki radiator chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 powie ktos co to sp97? 1615469[/snapback] Ja pierdzele az tak trudno sprawdzic w goglach? Prosze, tylko skopiowane z tematu "sp97" do googli Gogle zna odpowiedz na wasze pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M2gik Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Mi to bardziej brzmi na jakas stara konsole typu spectrum :P Ale jednak to jakis radiator ;D Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez M2gik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Nie jakiś! :angry: To jeden z najlepszych!... ;-) koniec O/T Może jak długo paczka nie przyjdzie i nie będziesz się mógł dogadać z gościem, to załóż taki temat na forum THG... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Avizo nie ma zarowno kontaktu z panek Marcinek K. takze. ZzZzZzZzZz korfa mac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 no bo kto kupuje od ludzi którzy nie nie istnieją na forum ..... i bez pomocy allegro..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Avizo nie ma zarowno kontaktu z panek Marcinek K. takze. ZzZzZzZzZz korfa mac 1615836[/snapback] Aurora - Idz jutro na poczte, do twojego odzialu i zapytaj sie czy nie ma zadnej paczki :) Ja mialem raz coś takiego - kupilem wosk do nart, gosciu wyslal priorytetem - dobra czekam tydzien nic, 2 tydzien nic. Tamten juz poszedl na swoją poczte wyjasnic sprawe, ale musi minac 14 dni roboczych zeby dowiedziec sie co sie stalo. Dal rade zebym ja poszedl na poczte.... przychodze na poczte, pytam - a gosciowa do mnie - "No dobrze ze po paczoszke przyszedles, juz mielismy odsylac spowrotem" - no sie k**** wscieklem, w sumie naczekalem sie 14 dni na paczke priorytetową, nie dostalem awiza i nadodatek mieli ją odeslac. PP :( AHA - Wlasnie ja tez mam problem z gosciem - kupilem laptopa w ktorym mialo byc wyjscie rj-45 - oczywiscie wyjscia nie ma (sieciowki) - gosc pojechal na wakacje (2 tygodnie) no i kufa nie wiem co robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Troche teraz sie pukam w czolo ze nie wzialem nr. telefonu do niego. Jaki jest numer na informacje tel? Facet jest z Gorzowa WLKP, znam ulice i nazwisko. Z checia zdobylbym numer. Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 118 913 chyba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Facet jest z Gorzowa WLKP, znam ulice i nazwisko. Z checia zdobylbym numer. 1616014[/snapback] Podaj ulice (moze byc bez numeru) i nazwisko na pm, za 1h ci podam telefon.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Aurora001: no to wpadłeś :| Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Visual Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Pomagalem innym w podobnych przypadkach i sam sie nie ustrzeglem. To tak jak z lekarzami, sa najgorszymi pacjentami :razz: cmx - thx for help, poszedl pm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Ja pierdzele az tak trudno sprawdzic w goglach? Prosze, tylko skopiowane z tematu "sp97" do googli 1615589[/snapback] ja pierdziele na samej pierwszej stronie wyszukania gugla masz odniesienia do 3 conajmniej 3 roznych towarow. rzucic kodem kogos kto nie w temacie i odsylac do gugla tez potrafie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 (edytowane) Deleted by //me Jest ktos z gorzowa WLKP? Jesli tak to prosilbym o pm'a. Dzieki za wsparcie wszystkim ktory staraja sie mi pomoc. Edytowane 26 Sierpnia 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Trza było za pobraniem... Współczuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Tak czytam ten topic aż nie mogę uwieżyć że dałeś się tak dać zrobić :blink: Człowiek o którym nic nie wiadomo! Z jednej strony współczucie z powodu straconej kaski a z drugiej troche nie mogę powstrzymać się od śmiechu ;) No wiesz, nie można być tak ufnym! Trza było za pobraniem... No wiesz, radiator bardzo przypomina cegłe... Tak czy siak by go oszukał <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Taaaa za pobraniem rofl ;o Dobra nevermind Ale wtopilem sie tym odbiorem osobistym bo na poczatq umawialismy sie na wlasnie taki sposob zalatwienia tranzakcji... Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ehhh nie sądze aby koleś chciałby cie przerobić ! co by nie mówić 100zł to są śmieszne pieniądze . Tak jak już ktoś pisał. Obstawiał bym wysłanie paczki + jego wyjazd. A na policje nie radziłbym iść. Jak sie dowiedzą o jaką sume chodzi to jeszcze Cie zjebią że im d... zawracasz. CIERPLIWOŚCI. A z resztą to już nie pierwszy temat że ktoś został wyrolowany na forum przez usera z 0 ilością postów. Warto sie uczyć na błędach innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visual Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 A z resztą to już nie pierwszy temat że ktoś został wyrolowany na forum przez usera z 0 ilością postów. Warto sie uczyć na błędach innych. 1616509[/snapback] A może to ciągle ten sam ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 ehhh nie sądze aby koleś chciałby cie przerobić ! co by nie mówić 100zł to są śmieszne pieniądze . Tak jak już ktoś pisał. Obstawiał bym wysłanie paczki + jego wyjazd. A na policje nie radziłbym iść. Jak sie dowiedzą o jaką sume chodzi to jeszcze Cie zjebią że im d... zawracasz. CIERPLIWOŚCI. A z resztą to już nie pierwszy temat że ktoś został wyrolowany na forum przez usera z 0 ilością postów. Warto sie uczyć na błędach innych. 1616509[/snapback] Co do policji, jak bym nie przyjeli to by mieli taki wpier... zeby chlopaki z komendy sie nie pozbierali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...