Skocz do zawartości
Sound_Lab

Kanal Rss Tweak.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pewien problem z kanalem RSS serwisu. Opera sciaga z niego po 3 takie same newsy. Raz od bryndka, pozniej np. od admina, a pozniej tweak.pl.

Mozna zrobic tak zeby przychodzily tylko z jednego zrodla? Najlepiej z tweak.pl

Aha uzywam Opery. Nie jest to wina przegladarki bo dzieje sie tak tylko z tweakiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale to jest najglupsze rozwiazanie tego problemu. Z innymi kanalami nie mam zadnych problemow tylko z tweak.pl. A poza tym jetem zadowolony z tego wbudowanego w opere i wydaje mi sie ze w jakims innym bylby ten sam problem...

Cos jest zchrznione w konfiguracji kanalu i dla tego wysyla po 3 takie same wiadomosci, najdziewniejsze jest to ze nie dostaje ich naraz tylko z duzym opusnieniem po sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sound_Lab, jaką masz wersję Opery?

W operze miałem kiedys ten sam problem i tez tylko w operze, nawet bez Sage w FF działalo dobrze.

Wczoraj na próbe dodalem kanał z tweaka do opery 8.10 i jak na razie pobral tylko raz i wszystkie od Tweak.pl, ale ten czytnik i tak do niczego się nie nadaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sound_Lab, jaką masz wersję Opery?

W operze miałem kiedys ten sam problem i tez tylko w operze, nawet bez Sage w FF działalo dobrze.

Wczoraj na próbe dodalem kanał z tweaka do opery 8.10 i jak na razie pobral tylko raz i wszystkie od Tweak.pl, ale ten czytnik i tak do niczego się nie nadaje.

1616957[/snapback]

uzywam opery 8.01 (7642). U Ciebie w podpisie widze ze masz 8.10. Skad ja wzioles? Na stronie Opery widze tylko do sciagniecia wersje 8.02.

Ok zobaczylem na forum opery linka do 8.10p2 (jeszcze nie oficjalna:)), sciagne ja, zainstaluje i zobacze jak jest:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi