Sound_Lab Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Witam Mam pewien problem z kanalem RSS serwisu. Opera sciaga z niego po 3 takie same newsy. Raz od bryndka, pozniej np. od admina, a pozniej tweak.pl. Mozna zrobic tak zeby przychodzily tylko z jednego zrodla? Najlepiej z tweak.pl Aha uzywam Opery. Nie jest to wina przegladarki bo dzieje sie tak tylko z tweakiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Znajdz sobie cos innego do RSS a nie to cos z opery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Ale to jest najglupsze rozwiazanie tego problemu. Z innymi kanalami nie mam zadnych problemow tylko z tweak.pl. A poza tym jetem zadowolony z tego wbudowanego w opere i wydaje mi sie ze w jakims innym bylby ten sam problem... Cos jest zchrznione w konfiguracji kanalu i dla tego wysyla po 3 takie same wiadomosci, najdziewniejsze jest to ze nie dostaje ich naraz tylko z duzym opusnieniem po sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 (edytowane) Posłuchaj rady, którą dał Ci sgj, bo to raczej czytnik RSS z Operki Ci świruje. Używam Sage i nie mam takich problemów. Edytowane 27 Sierpnia 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Sound_Lab, jaką masz wersję Opery? W operze miałem kiedys ten sam problem i tez tylko w operze, nawet bez Sage w FF działalo dobrze. Wczoraj na próbe dodalem kanał z tweaka do opery 8.10 i jak na razie pobral tylko raz i wszystkie od Tweak.pl, ale ten czytnik i tak do niczego się nie nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Sound_Lab, jaką masz wersję Opery? W operze miałem kiedys ten sam problem i tez tylko w operze, nawet bez Sage w FF działalo dobrze. Wczoraj na próbe dodalem kanał z tweaka do opery 8.10 i jak na razie pobral tylko raz i wszystkie od Tweak.pl, ale ten czytnik i tak do niczego się nie nadaje. 1616957[/snapback] uzywam opery 8.01 (7642). U Ciebie w podpisie widze ze masz 8.10. Skad ja wzioles? Na stronie Opery widze tylko do sciagniecia wersje 8.02. Ok zobaczylem na forum opery linka do 8.10p2 (jeszcze nie oficjalna:)), sciagne ja, zainstaluje i zobacze jak jest:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 A ja mam taka uwage do RSS forum tweaka: czy w wiadomosci moglby byc adres do ostatniego posta topicu, a nie do topicu wogole? Zawsze to dwa klikniecia mniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...