Heat Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Przyszedl czas zmiany CDRW na DVDRW no i pojawil sie problem . Mam jedna dosc mocno porysowana plytke , ktora poprzednia nagrywakra czytala bez problemu... Niestety nowy naped LG 4163B sie wyklada i wywala blad danych CRC :/ Nie mam jak podlaczyc juz starej nagrywarki wiec szukam programu , ktory moglby odzyskac instalke jednego programu z plyty... Szukalem przez googla jako cd recovery , wyskoczyly jakies dziwne strony , nie jestem pewien ich poprawnosci wiec na wszelki wypadek nie instalowalem jeszcze nic . Chcialem sie dowiedziec czy istnieje w ogole jakis program , ktory moglby odzyskac dane z porysowanej plyty. Na tweaku szukalem troche ale wiekszosc problemu tyczy sie odzyskiwania danych z hdd... Z gory dziekuje za odpowiedzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 IsoBuster - Najlepszy. A tutaj reszta programow Recovery (shereware). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 wlasni testowalem juz ISObuster i niestety ale podczas kopiowania tego pliku wyskakuje blad w programie , ze ten sector jest nie do przeczytania... ;( Nie wiem czy trzeba cos dodatkowo skonfigurowac w tym programi ale chyba raczej nie... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Może spróbuj na innym kompie odpalić tą płytke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Spróbuj CDCheck powinien dać sobei rade :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...