Gość voldenet Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 No cóż, mam kompa z windowsami: ME i XP. Na me wszystko hula ładnie, a na XP system najpierw wydaje trzy pyknięcia, z okolic TWARDEGO, a potem reset! Mnie to wkurza bo jak coś robie i mi reset się zdarzy toooo :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Pierwsze i jedyne Naucz sie pisac o problemie wraz z podaniem calego konfigu. Wrozkami nie jestesmy :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominsman Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 to prawda piszesz bez sensu i nikt nic nie rozumie......... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 No cóż, mam kompa z windowsami: ME i XP. Na me wszystko hula ładnie, a na XP system najpierw wydaje trzy pyknięcia, z okolic TWARDEGO, a potem reset! Mnie to wkurza bo jak coś robie i mi reset się zdarzy toooo :mur: 1629702[/snapback] :blink: Więcej info jak chcesz dostać jakąś sensowną porade... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voldenet Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 celeronik, 512 ram, Samsung HDD, napędy optyczne dvd, cd-recorder, Płyta VIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Może tak bardziej szczegułowo... I nie podałeś jeszcze jaki zasilacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Pewnie code(bug)gen(erator) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...