Skocz do zawartości
koti

Zawieszanie Systemu Podczas Uruchamiania.

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio cos niedobrego sie stalo z kompem siostry. Najpierw moze config :

P3 500mhz

Jetway 695AS*klik*

256 sdr noname

Seagate 40gb / 7200rpm

GeForce 4mx 4000

Zasiłka noname 350w (wiem wiem , bez komentarza)

Po prostu pewnego dnia się zawiesił. Po zresetowaniu zawiesił się przy wczytywaniu avasta , a potem juz zawieszał się podczas wczytywania windowsa. Pomyslalem , ze moze wirus , wiec format. Jednak po formacie bylo to samo. Zostawiłem pamięci do przetestowania na całą noc i zero błędów. Teraz sprzedałem mojego radeona i gf jest u mnie w kompie , więc też jest dobry. Płyty i procka nie mogę przetestować. Obstawiam jednak dysk , albo zasiłkę. Nie chcę wymieniać nic w ciemno , a teraz nie miałem czasu odpalić tego na moim enermaxie. Czy ktos mial podobny problem ? Z gory dzieki za odpowiedzi.

I jeszcze taki mały bonus ; ) Mam wd caviara 120gb 8mb cache i ma w tej chwili 33 stopnie. Chciałbym go położyc na gąbce , ale niestety mam tylko taką cienką (2-3mm). Oprocz tego mam dużo styropianu , ale nie wiem , czy temp nie bedzie zbyt wysoka. Lepiej gąbkę , czy ten styropian ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi