xslimakx Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Czy P4 bedzie dzialac na magistrali 144 lub podobnej??? I czy nie zaszkodzi ona innym podzespolom??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Powinno dzialac (lecz nie musi 8) ) i nie powinno zaszkodzic zadnemu komponentowi. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChamRyszak Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Myśle że nie ma najmniejszego problemu. Powinien na 144MHz przy tym standardowym coolerku pracować bezzwisowo, na 150MHz też spróbować bym nie omieszkał, a jak zacznie blue screenami sypać to trudno.Teoretycznie, żeby uszkodzić sprzęta trzeba wyjątkowego talentu, niektórzy twierdza, że jak mocno podniesiesz pci i agp to co badziewniejsze sprzety popadają(mnie to sie nigdy nie zdarzyło a PCI 42 to ,jak miałem AMD, do rzadkości nie należało). P.S ten wynik w 3dmark w odniesieniu do sprzętu trochę biedny, te 2000 więcej to minimum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 U mnie chodzi spoko na 160 a bawet na 165MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 xslimakx: wynik w 3dmarku masz raczej nedzny. Mam w miare podobny sprzet porownaj: http://service.madonion.com/compare?pcm=866459 I czemu na swoim mx440 masz te stery?: MSI MS-StarForce GeForce4 MX 420 with AGP8X (NVIDIA GeForce4 MX 420 with AGP8X)??????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 FSB 160 bezproblemowo tyle ze mam na plycie mozliwosc asynchronicznego taktowania FSB vs PCI/AGP. Sprawdz, moze masz cos podobnego, jezeli tak to niech moc bedzie z Toba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 xslimax - Wez te stery zmien bo ci sie komp marnuje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...