Thiele Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Witam Wszystkich! Mam ogromny problem.skopiowałem z folderu "Moje dokumenty" fotki z aparatu na inną partycję.Potem sformatowałem partycję c i zainstalowałem na nowo system(wiadomo jaki).Niestety nie mogę teraz otworzyć większości fotek.Niby są ale nie można ich otworzyć.Może ktoś miał podobny problem i poradził sobie z nim.Bardzo proszę o pomoc.Niestety w aparacie już ich nie mam. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 NTFS? Brak dostepu do plików? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) Narzędzia > opcje folderów > widok > odznacz "użyj prostego udostępniania" > ok > prawy na te moje dokumenty > właściwości > zabezpieczenia > dodaj sobie full prawa Wszystkie czynności robisz jako admin. Edytowane 4 Września 2005 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thiele Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 system plików fat32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thiele Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 może wyślę Wam po fotce i zobaczycie czy Wam otworzy się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...