westsajd Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Mam drugiego kompa: Mobo Shuttle AK32 v.2.0 Duron 1.1 256 mb no-name Zasiłka Turbo Power (:P) 230W HDD samsung 20 gb grafika nie wiem jaka :| Wgrałem winde 2000, odpalam i przed uruchomieniem systemu wyskakuje mi bsod: PAGE_FAULT_IN_NON_PAGED_AREA zrzucanie pamięci fizycznej... O co chodzi? Awaryjny się uruchamia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Ten windows zawsze był na tym kompie :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Może sie źle zainstalował... Spróbuj go zainstalować jeszcze raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Na tym dysku wcześniej był linux mandrake 10.1 :P Instalowałem go już 2 raz i qpa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Instalowales moze jakies sterowniki nieznanego pochodzenia lub programy antywirusowe na tym systemie? Jesli nie moze to byc wina wadnietej pamieci. Sprawdz kostki memtestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Sprobuj zainstalowac tylko sterowniki od producenta. Zadnych dodatkowych aplikacji. Jesli problem bedzie sie powtarzal, to sprawdz pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Tylko ja zainstalowałem windowsa, uruchamiam ponownie kompa i zonk - blue screen. Nawet nie wchodziłem do windy ani razu. Jedynie na awaryjnym żeby przestawić automatyczne uruchamianie po błędzie. A może to być dlatego, że na tym dysku wcześniej byl linux? Ramy nowe kupowane na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62414701 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Sprawdz pamiec memtestem jak nie wykryje zadnych bledów to bedziemy myslec dalej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Hmm to chyba nie pamięć bo wsadziłem swoją, format, instalacja win2k i to samo. Płyta nie jest wadliwa bo instalowałem zniej tydzień temu sys na innym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke48 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Miałem to samo ... płyta główna do kosza !! Serio mialem kiedys ECS'a VIE K7VTA3 - i nikt nie mogl mi pomoc. Kupilem nowa pł. Główna i jak reka odjoł. Mowie zmieniał płyte chłopie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Problem rozwiązany - karta graficzna do [gluteus maximus] :P Zmieniłem na chwile na FX 5200 i wszystko działa lux. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...