Larius Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Mam problem, w sobote bede musiał kupić kompa za 2,4k zł. Wiem, jest tu odsyłacz odnośnie nowego sprzetu i z góry wielka sorka że tutaj smęce o tym, ale jest tego tak dużo, że już mi się wszystko pomerdało co jest lepsze od czego... Wiec wiekla prośba do Was, abyście napisali pare propozycji kompów w tej cenie... To ma być jednostka nastawiona na granie... No i przydałoby się, żeby ten kompik był jakoś do rozwoju na potem, czyli PCI Exp. i DDR2 by sie przydało, a może nie, co otym sądzicie? Niestety wypadłem z tematu kompów jakiś czas temu i ciężko się zorientować tak od razu co i jak... A i jeszcze jedno pytanie, jak to jest z tymi 64 bitowcami? Wszystko na nich chodzi jak na 32, czy zakres funkcjonalności jest jakoś ograniczony? (mowa o starszych gierkach itp itd?).. Z górwy wielkie dzięki za jaką kolwiek pomoc... Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Nie ma litosci..... Zmien nazwe. tym przyciskiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Zestaw ma być z monitorem czy bez, z LCD czy z CRT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plasma Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Jeśli bez monitora, to bierz: procek: A64 3000+ oem 480zł chłodzenie: AC Freezer 64 80zł mobo: Abit AX8 380zł pamięci: 2x512MB Twinmos 360zł dysk: Samsung 80gb 230zł nagrywarka: NEC 180zł (lub mniej) grafa: MSI NX6600 VTD-E Daimond 550zł zasiłka: 120zł Enermax 360W buda: Za 80 bez zasiłki jakąś dostaniesz W sumie: 2450 zł. Potargujesz się trochę najwyżej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...