poca Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) Jak zdjąć sim locka z tego pieknego telefonu. Czytam na wielu forach że trzeba odpalić "boot loadera" kombinacja * + # i przycisk wlaczenia. Ale w którym momencie to wciskać? Edytowane 9 Września 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Najprostsza metoda to isc do serwisu i zaplacic. Alternatywna to skorzystac z boxa, ktory zrobi to za ciebie (koszt okolo 700zl) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Wypchaj się? ;] Ee sorry, ale chodziło mi o coś mniej drogiego? Mam kabel USB i PC. Nie bede biegał po serwisach :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Z żadnej Motoroli nie ściągniesz kablem Simlocka, ani też kodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 @Poca Może ci się ta strona przyda tutaj powinienieś znaleźć dużo rzeczy http://www.matrax.net/forum :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 a dokladniej -> http://www.matrax.net/forum/showthread.php?t=20359 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Tak. Miałem te strone wczesniej, ale nie wiedzialem jak dokladniej odpalić boot-loadera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 http://www.matrax.net/forum/showthread.php?t=25974 Działa na V500, ktos zdejmowal tez z E398, radze sprobowac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Nic nie moge znalezc. Chca jakiegos programu PST. Nigdzie go nie moge na forum/google odszukać. Jakaś wstrętna baba pisze FAQ i zamiast podać linki pisze że wiele razy było na forum podawane. Pewnie pojde do serwisu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Poszukaj na http://techtronic.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oczo18 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 http://www.plk.vectranet.pl/~dante/download.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_mefisto Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Tez mam ten telefonik jest zajefajny :D Mo kumpel sciagal ostatnio kablem pod com. Jak sie dobrze orientuje to kabel usb jest do przesylania danych a jak chcesz zmienic np softa to tu juz potrzebny bedzie com :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Uwaga na simlocka w E398.Próbowałem na własną rękę a póżniej zawiozłem sprzet na volumen. Gość niby zdjął sim-locka ale fon zaczął gubić zasięg i wkrótce poszedł do piachu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Tez mam ten telefonik jest zajefajny :D Mo kumpel sciagal ostatnio kablem pod com. Jak sie dobrze orientuje to kabel usb jest do przesylania danych a jak chcesz zmienic np softa to tu juz potrzebny bedzie com :-P 1647359[/snapback] Nie masz racji, kabelkiem USB podlaczanym do specjalnego boxa mozna rowniez bez problemu i z 8 krotnie wyzsza predkoscia zdjac simlocka badz zmienic oprogramowanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Nie znam nikogo kto by zdjal simlocka z 398 przez kabel usb... Najpewniejsza metoda to zaplacic komus zeby to zrobil. A co do wgrywania softu, to sam to robie przez usb i nie mam z tym zadnych problemow. A na wiekszosc pytan odpowiedza ci na Matrax.net, zreszta sam sie tam udzielam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Nie znam nikogo kto by zdjal simlocka z 398 przez kabel usb... 1655644[/snapback] Zdjalem juz conajmniej z 5 sztuk, ale jak napisalem wyzej wszystko idzie przez specjalnego boxa (badz program + boxa podpietego do komputera). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...