Slayer Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Happy Birthey to Me....się schlałem że ledwo piszę. Wróciłem z knajpy z kuplami i zerwałem się z wykładów :lol: :lol: A zaraz muszę się uczyć Turbo Pascala 8O 8O :lol: :lol: Trzeba mi kobiety... :) :lol: :lol: :lol: ..oczywiście, żeby wspólnie zaprogrammować coś hehehheh :lol: :lol: Na zrazie ludziska..... :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 nooo gratoolooje i wshystkiego naj :P mash kobiete :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Wszystkiego Najlepshego - nie zapomnij o zapodaniu klina rano (myśle, że sam kefir nie pomoże), no chyba że odrazu zaczniesz świętować imieniny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 no to gratuluje. jestes juz dorosly :D 20 lat-piekny wiek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Wshytkiego najlepshego. !!!! To świetujesz urodzinky i imieninky :-D trzy dni na kacu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Idęs pać- juro musze jakoś dojść do siebie, bo zjazd na Polibudzie :( Oj....:P Dzięki za życzenia:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 wszystkiego naj, naj, najlepszego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Najlepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Wszystkiego naj. Jutro masz imieniny??? Ja też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Wszystkiego najlepszego od twekowcow z Białegostoku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Niech Ci głowa lekką będzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Cale Kielce dzis i wczoraj spiewaja dla Slayera :] A tak na serio to wszystkiego najlepszego, no i udanych O/C ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Wszystkiego najlepszego!! Widzę, że jesteś ode mnie równo 3 tygodnie starszy :). 18.12 ja też kończę dwudziestkę :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Zdrowia szczescia pomaranczy ...niech Ci laska nago tanczy ... :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Happy New Year! ups to nie to... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 wypij za nas najlepszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 wszystkiego najlepszego, GeforcaFX pod choinke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 wszystkiego najlepszego, GeforcaFX pod choinkeja mam urodzinki w lutym a tez chce FXa pod choinke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 gratuluje :) a tak BTW 1 XII dwudziestka mi strzela :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 to najlepszego - gore prenentow co sobie zechcesz HAPI BERTDEJ FOR JU!!!!!!!!! :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 najlepszego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Wszystkiego najlepszego!!! Nie zapomnij wypić kieliszka wódki za każdego z nas!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...