mongothealien Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ma ktoś napisy do w/w filmu? szukałem wszędzie i kapa :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 poszukaj na dc..... moze tam znajdziesz...... ale nie recze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 A masz juz ten film :?: Jaka jakosc :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mać słuchcie tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>ńca (inaczej nie moge). Jak usłyszałem że wyzywał Polaków i żydów(ich mógł wyzywać) to o mało telewizora nie rozpieprzyłem a wy jeszcze go oglądacie i słuchacie wstyd. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Eminem to cwel twoży hip hop jak za czasow PRL!!!!!!!!!! Polski hip hop to jest nuta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mać słuchcie tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>ńca (inaczej nie moge). Jak usłyszałem że wyzywał Polaków i żydów(ich mógł wyzywać) to o mało telewizora nie rozpieprzyłem a wy jeszcze go oglądacie i słuchacie wstyd. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:Moze i koles ma niewyparzona gebe ale zeby odrazu tak po nim jezdzic. IMO wprowdzil cos nowego do RAP-u/Hip-Hopu. Zreszta zdobyl uznanie czarnych raperow/hip-hopowcow wiec to juz cos znaczy. A jak Ci sie nie podoba nie musisz sluchac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Eminem niech zbuduje ludke z cegiel i niech sprawdzi jak dziala!!!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 powiedzial ze nigdy nie zaspiewa dla psow zydow i Polakow. Chyba zadnemu polakowi sie to nie podobalo :D a co ja poradze ze go lubie mowi to co mowi ale dla mnie i tak jest zajebisty. (mowil to juz dawno moze zmienil zdanie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 nie no!! to jest o tym kolesiu o którym myśle?? hahahanie no!! to jest o tym kolesiu o którym myśle?? hahaha :) A ja jego nie słucham :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ogladal juz ktos ten film, jak tak to jakie wrazenia ?? Co do Eminema to slucham jego muzyki(czasami), ale to nie znaczy ze go szanuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 kurcze mać słuchcie tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>ńca (inaczej nie moge). Jak usłyszałem że wyzywał Polaków i żydów(ich mógł wyzywać) to o mało telewizora nie rozpieprzyłem a wy jeszcze go oglądacie i słuchacie wstyd. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:Moze i koles ma niewyparzona gebe ale zeby odrazu tak po nim jezdzic. IMO wprowdzil cos nowego do RAP-u/Hip-Hopu. Zreszta zdobyl uznanie czarnych raperow/hip-hopowcow wiec to juz cos znaczy. A jak Ci sie nie podoba nie musisz sluchac. A CH** MU W D***!! TAAAAAAAA inny rodzaj muzyki........ hahaha ale zes lola strzelil ...... pojeba**** z tego eminema....... z wlasna matka sie sadzil .. pojeba** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 To powiedzcie czego sluchacie :?: Disco Polo :?: Nie mowie ze jestem fanem Eminema ale czasami poslucham jego produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Eminem to pojeb i tyle. Matka go biła (może jeszcze go bije :P ) Rozszedłsię z żona (oile taką mial) i jesz cze wyzywa NAS przedstawiciehi gatunku HS. Szkoda słów.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ja lubie Eminema i nie obchodzi mnie kim jest. Lubie poprostu jego muze. Pevnie nie byłby taki słavny gdyby nie był biały, ale co tam. A to co powiedział o Polakach mam w d****. Gdybym mógł to bym chciał się urodzić gdzie indziej (w innym kraju). Na Polske nie bede wyklinał bo to nie miałoby sensu i nie mam takich powodów, ale z tego kraju ma się słabszy start zawodowy. Nie sądze, że znajde tu jakąs dobrą robote, bo bezrobocie mamy cholernie duże, wiec trzeba szukać za granicą. No a gdzie bym się nie przedstawił to od razu skojarzą moje pochodzenie z pijakami i cwelami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 kurcze mać słuchcie tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>ńca (inaczej nie moge). Jak usłyszałem że wyzywał Polaków i żydów(ich mógł wyzywać) to o mało telewizora nie rozpieprzyłem a wy jeszcze go oglądacie i słuchacie wstyd. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:.... No tak tak samo jhak ty uwazasz ze mogl nagadac na Zydow to on uwaza ze mogl nagadac na Polaków :lol: Zreszta mnie nie interesuje za bardzo jakim artysta jest czlowiekiem ale co chce przekazac i jak to robic. A eminem robi ciekawa muzyke, wpadajacy w ucho bit i nie ma co narzekac :) A skandale ktore robi to tylko chwyt reklamowy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Robercik: gdzie czytałeś (słyszałeś) że nawymyślał Polakom i Żydom??? Bo jak w "Gali" albo w "Życiu na gorąco" to możemy przestać się o to spierać. A tak na marginesie - w wywiadzie telewizyjnym wokalista Guns'n'Roses powiedział właśnie to: że nigdy nie zagra dla Polaków i Żydów (mój kumpel go wtedy tak znienawidził :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 kurcze mać słuchcie tego <span style="color:red;">[ciach!]</span>ńca (inaczej nie moge). Jak usłyszałem że wyzywał Polaków i żydów(ich mógł wyzywać) to o mało telewizora nie rozpieprzyłem a wy jeszcze go oglądacie i słuchacie wstyd. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:.... No tak tak samo jhak ty uwazasz ze mogl nagadac na Zydow to on uwaza ze mogl nagadac na Polaków :lol: Zreszta mnie nie interesuje za bardzo jakim artysta jest czlowiekiem ale co chce przekazac i jak to robic. A eminem robi ciekawa muzyke, wpadajacy w ucho bit i nie ma co narzekac :) A skandale ktore robi to tylko chwyt reklamowy.. <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mać to my w czasie II-wojny światowej broniliśmy tej zasranej Anglii a tu taki kur@@@wa mać zćpuniały ch###uj (czy jak kto woli h***ój) będzie na nas Polaków nagadywał. Żeby nie my to ten zasrany ch###uj (czy jak kto woli h***ój) mówił by dzisiaj po szwabsku, a jego babka zamiast rodziców-jego wychowywała by hitler jungen& madchen. Zero szacunku dla POLSKI a tyle razy obroniliśmy tą zasraną Europe. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :bij: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Eminem to cwel twoży hip hop jak za czasow PRL!!!!!!!!!! Polski hip hop to jest nuta Ty lepiej za tworzenie sie nie bierz. A wracajac do eminema. To posrany szczyl, ktory za wszelka cene chce szokowac innych zeby zarobic wiecej na kolejnych plytach. Naprawde NIC nie ma do powiedzenia, wiec fluga na wszystkich bezmyslnie. Muzyke tez ma <span style="color:red;">[ciach!]</span>owa. Caly obecny hiphop z usa to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a komercja, a ten polski to kompletna zenada. Ol'skool rzadzi. :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Wszyscy artyści to prostytutki :) A co do Eminema- przyznać muszę, że kupę szmalu włożyli w niego- jak widać- opłaciło się. Co do jego muzyki- ujdzie...nawet pare kawałków jest fajnych.....ale to raczej jakaś szmira na rzeczywistość niż muzyka. CO by nie gadać- ludziom się podoba... A co do jego osoby.....nie znam gościa- wolę nie oceniać , a że coś ma tam do Polaków- no cóż....każdy ma jakiegoś zajoba :P Dla mnie on wygląda jak utleniony gey i w dodatku konus ( tak samo jak prowadzący ,,Idola" :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Ktos wczesniej powiedzial ze Hip-Hop z USA to czysta komercja.Moze i tak ale przeciez kazdy zarabia jak chce a przy okazji jesli robi to dobrz to jak dla mnie wszystko OK.Przyklady - nowy kawalek Nellego z Kelly Rowland "Dilemma" w stanach (i nie tylko)byl bardzo dlugo na 1 miejscu wszelakich list przebojow ,a jednoczesnie KRS1 (jeden z wiekszych autorytetow w HH) zjechal Nellego i posadzil wlasnie o komercje.Co do Eminema - jest jaki jest,ale pokarzcie mi innego bialego rapera ktory zaszedl tak daleko jak on i najwazniejsze ,zyskal szacunek najwiekszych(Dr DRE).Czarna muza to moja druga milosc ,jebiemnie to ze komercja,a czy techno (specjalnie nie pisze muzyka,bo to dla mnie nie muzyka) nie jes komercyjne i bez wyrazu ??Wracajac do Eminema i jego "8 Mile" - jak tylko wejdzie do Cinema City to ide na ten film i basta.Jesli chodzi o polska scen hiphopowa to malo jest zespolow wielkiego formatu.W.g mnie tylko K44 i Paktofonika.Reszta to tylko szpanerzy i pseudo gangsterzy (nie czuje jak rymuje :D ) jak naprzyklad Molesta/Ewenement.odrazu mowie ze to moje zdanie ,zeby sie nikt nie poczul urazony.Moj kuzyn niedawno zaczal rymowac i wydal wlasnie plytke,jak dla mnie to odwala straszna kiche,ale innym sie podoba ;) jesli ktos kojarzy HST'a to wie o kim mowa.WESTCOUST 4 LIFE MY NIGGA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 dobra panowie - odbiegliśmy trochę od tematu... na serio potrzebuję tych napisów bo mnie fumfela o nie prosiła :? a co do jakości samego filmu - pogłos jak cholera bo to cinema rip :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 moze tu bedzie http://www.napiszone.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ni ma :cry: szukałem wszędzie i kapa jak pisałem wcześniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 moja babka lepiej rymuje nish ten debil eminem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...