Jaro830628 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 korzystam z sieciówki zintegrowanej na mojej płycie jest to Marvell Yukon 88e8001 gigabit ethernet! znalazłem sterowniki na cd od płyty głównej i starałem sie robić wedle wskazówek tam zawartych w pliku readme! i nie udało mi sie zainstalować tej karty i neta na linuxie nie mam :mur: ! zaczynam zabawe z linuxem chce sie oswoić z linuxem bo bedzie mi to z pewnością potrzebne ! za pomoc byłbym wdzięczny jak by mi ktoś krok po kroku napisał co i jak ! :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 jaki linux? wersja kernela? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 a gdzie to sprawdzić ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) uname -a btw: to słodkie ze zainstalowales linuksa i nawet nie wiesz jakiego...gratulacje Edytowane 26 Września 2005 przez lofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 mandrake 9.0! a ten twój avatar nawet nie jest słodki !wygląd tego chłopca mówi wiele :D bez ubrazy jesteś taki słodki :D ! lofix gdy zapierwszym razem włączył kompa to już wszystko wiedział jest taki słodki (a tak apropo słodkiego to brzmi gejowato bez urazy ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) mandrake 9.0! a ten twój avatar nawet nie jest słodki !wygląd tego chłopca mówi wiele :D bez ubrazy jesteś taki słodki :D ! lofix gdy zapierwszym razem włączył kompa to już wszystko wiedział jest taki słodki 1669761[/snapback] ale tematem watku nie jest moj avatar, tylko twoj problem i twoja niewiedza :) btw nie ty pierwszy probujesz nadrobic mina do złej gry atakujac moj avatar :) pamietasz przyslowie "nie oceniaj ksiazki po okladce" ? :) (a tak apropo słodkiego to brzmi gejowato bez urazy )nie uraziles mnie Edytowane 26 Września 2005 przez lofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 ale tematem watku nie jest moj avatar, tylko twoj problem i twoja niewiedzamasz całkowitą racje ! wiec prosze o pomoc a nie nabijanie sie! to słodkie ze zainstalowales linuksa i nawet nie wiesz jakiego...gratulacje po to jest to forum by sie wiedzą wymieniać z tymi którym tej wiedzy brakuje! nie znasz odpowiedzi nie chcesz pomóc nie odpowiadaj! wszelka pomoc mile widziana bo problem nadal nie rozwiązany ! (a tak apropo słodkiego to brzmi gejowato bez urazy ) to naprawde brzmi gejowato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 moze mi ktoś pomoc pliz ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 moze mi ktoś pomoc pliz ?! 1676887[/snapback] Nie bo jestes nie miły i nie edytujesz postów... :lol2: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 edytuje tylko tym razem chcialem jeszxcze odświerzyć temati by nie poszedł w odstawke! nie jestem nie miły ! ale widze ze sie już śmietnik zrobił z tego temau wiec jak zostanie usuniety to nie bede miał nic przeciwko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Następnym razem edytuj post a nie piszesz następny. To tyle, ustosunkuj się do mojej wypowiedzi na przyszłość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Jaro(jakieś tam numerki): Napisz, co dokładnie zrobiłeś podczas instalacji, jakie były komunikaty, błędy i tak dalej. Musisz podać jak najwięcej konkretów, może jakieś zrzuty ekranu. Reszta: Zamiast pomóc, to czepiacie się zupełnie bez sensu - wstyd! Kilka zupełnie niepotrzebnych postów, które nie wnoszą NIC do dyskusji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...