Mociak Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Przymierzam się do kupna Siemensika SX 1 :) Nie lubię Siemensów, ale ten ma Symbiana, wybaczam mu.. ale nie w tym rzecz. Podobno ma słabe dzwonki (ciche i zaledwie polifoniczne). Można ustawić na dzwonek plik MP3? A tak w ogóle, to z jakich powodów możecie mi go polecić/odradzić? Aha, jest może gdzieś na www do ściągnięcia filmik nagrany tym telefonem? Można dokonać dużych podyfikacji softu i dużo jest różnych aplikacji? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Ma symbiana, więc pewnie znajdzie się jakiś program do dzwonków. Zastanawiałem się nad nim, ale chyba jednak kupię SE, albo Nokię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 W tej cenie to zakładam, że SE K700i lub Nokia 6600/6230/3650 :D W każdej znajduję minusy :( A Sony Ericsson byłby moim ideałem, gdyby nie brak kart pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasja Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 @Mociak, a patrzyłeś tutaj ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 No teraz spojrzałem, ale to nic nowego nie wnosi :D Chciałbym zobaczyć filmik nakręcony tym telefonem... a fajny jest opis na mobile-review.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Nie obsługuje dzwonków mp3. Bateria trzyma max 2 dni przy srednim uzywaniu. Aplikacje nalezy zamykac poprzez opcje->zamknij, ludzie zawsze zamykali aplikacje czerwona słuchawka, a to powoduje ich minimalizacje i pozjniej były zwisy. Jak sie nie bedziesz umiał obsługiwac tym fonem to nawet go nie kupuj. To nie jest zwykła zabawka do dzwonienie i gierek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 A Ty Pluskwa miałeś ten phon? Głośnik faktycznie jest cichy :> ? Aha, na allegro widziałem baterię Li-Polymer 1800mAh za 65zł.. to porządna bateria czy jakiś wałek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Mozna ustawic na dzwonek wav. Przez jakis program np: GoldWave ucinasz sobie mp3, poglasniasz i zapsujesz jako wav w odpowiednim kodeku i probkowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 A Ty Pluskwa miałeś ten phon? Głośnik faktycznie jest cichy :> ?Tak miałem, ogolnie jest lux, sluchanie mp3 i jednoczesne pisanie smsów. Funkcjonalnoscia chowa sie nawet SE K700i, poprostu trzeba potrafic go modować. Aha jak juz kupujecie karte pamieci to lepiej idzcie z telefonem do sklepu zeby na miejscu sprawdzic czy bedzie działac. Do pisania smsów ciezko sie przyzwyczajić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 No to już praktycznie zdecydowałem :) Co prawda filmiki wychodzą dość beznadziejne, ale pewnie jest program, żeby nagrywać lepsze. A ze zdjęć robionych tym phonem najbardziej spodobało mi się to. Widaż że z Rosji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 a co w tym zdjęciu takiego fajnego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) Pes! Pes a'la tygrys Panie :wink: Hm, SX1, nowatorski design, dziwna obsługa a dzwonki chyba nie pójdą bez użycia programosa(wav na inny wav, przynajmniej tak u mnie w m65 tak jest i żeby nie było ze jestem chamem się podziele programikiem do końcowego przeobrażenia dzwonka do siemensa KLIK-Link ) Pozdrawiam Artur EDIT: Filmiki z komórek wychodzą beznadziejnie... Niezależnie jaki kom i tak wszystko do *.3gp idzie w pocztowo-znaczkowej formie :mad: ) Edytowane 2 Października 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 To zdjęcie w ogóle wypasione :D Koleś sobie chyba nie zdawał sprawy, że na zdjęciu jest błoto, pso-świnio-tygrys, jakieś pety i zgniły wóz :D I to dał do neta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 noo.. podniecajmy sie tą fotka... fonik robi ogolnie fajne zdjecia, nawet wieczorem dobrze łapie swiatło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Pluskwa miałeś ten telefon.. weź (proszę :) ) napisz coś więcej, rozpisz się o nim. Wady, zalety... podobno nawet jak się człowiek przyzwyczai do klawy, to pisze się wolniej, prawda? A w grach przekręcasz go tak, że 'dżojstik' masz z prawej strony, ekran z lewej a klawisze nad i pod ekranem? Rozpisz się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Nie ma co sie duzo rozpisywac, z tym telefonem roznie bywa, czasami chce sie go roztrzaskac o ziemie bo łapie zwiechy od zwykłego lezenia, dzwonki troche ma ciche, nie ktorzy maja problemy z smsami, bateria słabo trzyma. Najlepiej nie zawalac pamieci telefonu tylko wszystko trzymac na mmc. W sumie wszystko zalezy od usera telefonu, bo jak pisałem wczesniej, to nie fon dla blondi. Słyszałem ze "czarna" wersja jest lepsza, wogole wyglada kozacko. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Zwiechy to najgorsze :[ Ale na najzaktualizowańszym sofcie powinno być guciej :D Wiem jaka kolosalna różnica była, jak zaktualizowałem siostrze MC60 - KOLOSALNA!! Nawet w menu znacznie szybciej klikało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 nie nie, tu roznie bywa, nie zawsze najnowszy soft musi byc dobry, np. czytałem ze ziomek wgrał najnowszy symbian do czarnego sx1 i mu zawiechy co minute łapał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 A Ty wgrywałeś najnowszy soft? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Ja miałem jakas wersje mclaren, chodził znosnie, nie wieszał sie zbyt czesto, choc czasem jakies dziwne errory mi wysypywał i sie potrafił sam wyłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) Forum SX1.pl -> najlepsza polska strona o sx1 imho Mam ten telefon . Ogolnie trzeba sie przywyczaic do klawiatury (troche to czasu zajmuje) Jesli jestes maniakiem sms-owym to powinno byc spoko , ja do teraz wole zadzwonic niz sms-a pisac :lol: Co do softu to mam versje SVN 14 i to obecnie najlepszy soft do tego telefonu... Jest tez wersja 15 ale tylko angielska (ktos z forum przerobil na polska podobno calkiem dobrze to dziala ale nie sprawdzalem) . Mp3 sprzetowe wiec swietna jakosc , co do dzwonkow to niestety slabo , ale mozna wymienic glosnik na ten z noki 6600 (chyba z tego modelu nie pamietam juz) i wtedy jakosc i glosnosc o wiele lepsza... Karty pamieci tak jak kolega wyzej pisal , kupuje sie sprawdzajac w sklepie czy dziala . Z doswiadczenia wiem , ze wiekszosc Pentagramow na nim dziala (nawet te 1gb) . No i symbian wiec duzo softu , duzo modyfikacji no i gry z n-gage :twisted: Ogolnie siemens wyprzedzil tym telefonem epoke jesli chodzi o procesor (przez dlugi okres najszybszy na rynku) Z czystym sumieniem polecam , aczkolwiek obecnie na rynku sa juz lepsze i tu nie ma sie co czarowac :wink: Edytowane 3 Października 2005 przez Heat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...