Aki Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Witam Ostatnio przeglądając z nudów komiksy internetowe na trafiłem na pewien dość specyficzny egzemplarz :) www.kinol.ovh.org Jest tam dopiero 16 odcinków + kilka dodatków, można się jednak nieźle pośmiać, chociaż wszystko zależy od tego jakie mamy poczucie humoru, hehe :) Myślę, że warto nań zwrócić uwagę :) Moim zdaniem komiks jest świetny i mam nadzieję, że autor tego nie zepsuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 z deczka puste to :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aki Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 puste? :) Mówiłem przecież że jest tam tylko 16 odcników + kilka dodatków :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 głupawe te komiksy jak dla mnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 z deczka puste to :blink: 1679358[/snapback] puste? :) Mówiłem przecież że jest tam tylko 16 odcników + kilka dodatków :> 1679374[/snapback] hehe puste tzn. słabe, głupie, beznadziejne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 losux rulezzz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 losux rulezzz 1679394[/snapback] Szkoda że już nie ma nowych odcinków :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aki Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 hehe puste tzn. słabe, głupie, beznadziejne... 1679392[/snapback] hehe :) Myślałem o czym innym :) sorka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 i tak najlepsze są na menele.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Losux był dobry na początku, ale już po kilkudziesięciu odc. było widać brak konceptu i wałkowanie absurdalnych pomysłów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Losux był dobry na początku, ale już po kilkudziesięciu odc. było widać brak konceptu i wałkowanie absurdalnych pomysłów. 1679429[/snapback] w pełni się zgadzam, te ostatnie odcinki były totalnym dnem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aki Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Szkoda, że ŚP Losux padł. Mam nadzieję, że KINOL będzie żył dłużej, a przynajmniej tak długo jak Losux Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 www.kinol.ovh.org 1679347[/snapback] Ghahaha :lol: Genialne :D ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Czy mi się tylko wydaje, czy ten komiks to po prostu bash.org.pl + rysunki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Poziom debilizmu tych komiksow wykracza poza wszelkie znane mi granice... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Poziom debilizmu tych komiksow wykracza poza wszelkie znane mi granice... 1680262[/snapback] i oto w nich chodzi, żeby były śmieszne :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aki Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 i oto w nich chodzi, żeby były śmieszne :lol2: 1680331[/snapback] Też wychodzę z takiego założenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 nieee no leze i kwicze ... Wprawdzie intelektualnie biedne ale w sam raz na koniec trudnego dnia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 pvek to bylo to. Szkoda, że piżą, kot i rÓfi już nigdy się nie pojawią na nowo... chlip blurp... :( (mam malutkie archiwum pveka [; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Myslalem, ze cosik fajnego a tutaj taki shit :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Myslalem, ze cosik fajnego a tutaj taki shit :/ 1680865[/snapback] w pełni się zgadzam, a te newsy na stronie to też kompletna porażka <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...