Skocz do zawartości
tomcyk

I stało się !!!Boniek poleciał ze stołka:):):):)

Rekomendowane odpowiedzi

A pamietam jeszcze topik czy powinien byc trenerem

Wedlug mnie tak dał [gluteus maximus] jak mało kto!!!!!!!

I to był najwiekszy bła brać ryżego na selekcjonera......

Dobrze ze se odpuścił--A stracił takie stanowisko-debil za przeproszeniem

Szacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli to się nie uda, to myślę, że PZPN powinien zaproponować funkcję selekcjonera trenerowi Wisły Kraków Henrykowi Kasperczakowi, który zbudowałby kadrę na bazie krakowskiego zespołu" .

- powiedział Tomaszewski

mysle ze to bylby nieglupi pomysl wstawic pol skladu wisly w koncu oni graja razem od kilku lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

funfel: Nie wiem ,bo ja słyszałem w radiu o Engelu z powrotem---i dla mnie to byłoby najlepsze rozwiązanie....chociarz na miejscu Engela kazałbym sie Listkiewiczowi ugryżć w lewe ucho!!!!!!!!!!!!

Ale Engel to byłby gość ..a Kasperczak niech zostanie w Wisełce i dalej czyni DOBRĄ robote:)

Szacuneczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najwiekszym problemem polskiej pilki jest kolko wzajemnej adoracji pt PZPN. Ich nalezalo by przewietrzyc w pierwszej kolejnosci bo wice-prezesami sa wybitne jednostki za czasow ktorych jedynymi suksecami pl byly wygrane z wyspami owczymi.

Boniek jako trener byl od poczatku pomylka - we wloszech tez kariery jako trener nie zrobil. Szkoda ze przestal robic to w czym byl dobry - zalatwiac sprawy marketingowo/finansowe - mial tutaj niezly nos i jego nazwisko bardzo pomagalo. Obawiam sie tylko ze jego nazwisko porazki pt trener reprezentacji moze nie zdzierzyc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

choc jedno trzeba mu przyznac ze menadzerem byl dobrym w ekipie Engela

Byl bardzo kiepskim menadzerem , reklam nazalatwial , a potem te barany zaczely sie o kase klucic , i sie zaczelo .

byl dobrym menadzerem a to ze zawodnicy mysleli tylko o kasie to jush inna sprawa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi