tomcyk Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 A pamietam jeszcze topik czy powinien byc trenerem Wedlug mnie tak dał [gluteus maximus] jak mało kto!!!!!!! I to był najwiekszy bła brać ryżego na selekcjonera...... Dobrze ze se odpuścił--A stracił takie stanowisko-debil za przeproszeniem Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 nareszcie! skad info? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 radio stary:):):):):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 choc jedno trzeba mu przyznac ze menadzerem byl dobrym w ekipie Engela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 choc jedno trzeba mu przyznac ze menadzerem byl dobrym w ekipie Engela Byl bardzo kiepskim menadzerem , reklam nazalatwial , a potem te barany zaczely sie o kase klucic , i sie zaczelo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Nareszcie!!! Jeden debil mniej w reprezentacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 To najlepsza wiadomosc dla reprezentacji Polski jaka mogla nadejsc !!! ciekawe kto teraz?? znowu Engel?? Kasperczak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 I git!!! :) Choć ta inormacja dość mocno mnie zaskoczyla to jednak jestem zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Cale szczęście, ale swoją drogą to se wybral moment... :/ Ciekawe kto go zastąpi, pewnie następny zlodziej z gabinetu PZPN :evil: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Jedyne rozwiązanie to wydupić wszytskich naszych lewusów z drużyny i zacząć szkolic nowych od początku. Po ostatnim daniu [gluteus maximus] przez Dudka takie rozwiązanie samo sie nasuwa......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 jeszcze tylko pzpn został do odszczału ! buhahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 i kij mu w dupe i kamieni kupe na odchodnym ! Towarzystwo wzajemnej adoracji ten caly PZPN ! Wry zbulwersowalem sie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 o co sie martwicie. boniek dostal pol roczna odprawe, zlapie fuche jako trener mlodziezowki i dalej bedzie na stolq :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N!ck Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 No wreszcie doczekaliśmy sie kolejnego sukcesu Polskiej Reprezentacji po wywalczeniu awansu do MŚ w Koreii. Takim sukcesem bez wątpienia jest rezygnacja ryżego bońka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Jeśli to się nie uda, to myślę, że PZPN powinien zaproponować funkcję selekcjonera trenerowi Wisły Kraków Henrykowi Kasperczakowi, który zbudowałby kadrę na bazie krakowskiego zespołu" .- powiedział Tomaszewski mysle ze to bylby nieglupi pomysl wstawic pol skladu wisly w koncu oni graja razem od kilku lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja wiedziałem , że tak będzie !!!!! ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Z góry przepraszam Boniek do gnoju!!! Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 funfel: Nie wiem ,bo ja słyszałem w radiu o Engelu z powrotem---i dla mnie to byłoby najlepsze rozwiązanie....chociarz na miejscu Engela kazałbym sie Listkiewiczowi ugryżć w lewe ucho!!!!!!!!!!!! Ale Engel to byłby gość ..a Kasperczak niech zostanie w Wisełce i dalej czyni DOBRĄ robote:) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Engel powinien wrocic , Listkiewicz powinien go przeprosic i blagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Najwiekszym problemem polskiej pilki jest kolko wzajemnej adoracji pt PZPN. Ich nalezalo by przewietrzyc w pierwszej kolejnosci bo wice-prezesami sa wybitne jednostki za czasow ktorych jedynymi suksecami pl byly wygrane z wyspami owczymi. Boniek jako trener byl od poczatku pomylka - we wloszech tez kariery jako trener nie zrobil. Szkoda ze przestal robic to w czym byl dobry - zalatwiac sprawy marketingowo/finansowe - mial tutaj niezly nos i jego nazwisko bardzo pomagalo. Obawiam sie tylko ze jego nazwisko porazki pt trener reprezentacji moze nie zdzierzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 hah jakze wielkimi optymistami bylismy po meczu z USA a dudek ? slabsza forma i pech ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Miejmy nadzieję że Dudek się podniesie, a Listkiewicz wyleci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 choc jedno trzeba mu przyznac ze menadzerem byl dobrym w ekipie Engela Byl bardzo kiepskim menadzerem , reklam nazalatwial , a potem te barany zaczely sie o kase klucic , i sie zaczelo . byl dobrym menadzerem a to ze zawodnicy mysleli tylko o kasie to jush inna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...