Crazy_Ivan Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 w olsztynie w miescie mamy 4 wieksze i cala mase mniejszych jeziorek, lasow tez mamy w ciul. (...) 1686187[/snapback] No właśnie w Olsztynie.... ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 No właśnie w Olsztynie.... ;]]] 1688493[/snapback] a co to zmienia?? miasto jest i to miasto 200k mieszkancow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 brus zyje, byl w bialymstoku :D maisto sexu i biznesu :P zajebsicie bylo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Gratuluje udanego wyjazdu :) ale ciekawi mnie jak wyglada u ciebie sprawa ze szkołą/pracą... bo ja tez chce jezdzic na wakacje w październiku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 wiesz....czasem mozna sie wyrwac od nauki ;) na te kila dni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 (edytowane) Gratuluje udanego wyjazdu :) ale ciekawi mnie jak wyglada u ciebie sprawa ze szkołą/pracą... bo ja tez chce jezdzic na wakacje w październiku ;) 1689199[/snapback] Przeciesz to mial byc spontan :D Olac szkole i prace na kilka dni :lol: :-P Edytowane 8 Października 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 i polecam kazdemu :D fajny motyw, ale nie pomaga na dluzsza mete by porpawic nastroj..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...