jasam Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Co według was powinien mieć serwer uniksowy ( chodzi mi o bebechy ) hey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ja ostatnio postawilem na pII 350, 96 Ramu i na slackware 8.1 dziala bez zadnych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Co według was powinien mieć serwer uniksowy ( chodzi mi o bebechy ) heyJakiego unixa byś tam chciał i do czego ci un :D jak linux to praktycznie każden PC od 386 im nowszy tym lepszy Open BSD czy Free BSD takoż Sun Solaris od 486 BTW powinien mieć Ultra Sparc 10 wewnątrz i na zewnątrz LOL (bardzo lubie tę maszynkę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ja ostatnio postawilem na pII 350, 96 Ramu i na slackware 8.1 dziala bez zadnych problemow koledze nie chodzi chodzi o serwer linuxa tylko unixa)czy jak ro się pisze)który defakto jest podobno o niebo lepszy od tego całego linuxa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 a świstak siedzi i zawija w te sreberka.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 A jakie spodnie beda najlepsze? A jakie skarpetki mam ubrac? A jakie lekarstwo jest najskuteczniejsze? Litosci rozumiem ze internet lubi skroty myslowe ale nie przesadzajcie i formulujcie te pytania normalnie. Do czego ten serwer!? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zależy do czego ma być ten serwer........... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 jak serwer ma osbslugiwac php to nie moze to byc napewno 386 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasam Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 chodzi mi to taki lepsiejszy serwer z ciekawymi usługami - toteż php obowiązkowo do czego ma służyć - jak każdy normalny serwer do zamieszczania stronek - w zasadzie to teraz pytanie teoretyczne bo okazuje się że w moim cudownym mieście łączą powyżej 1Mbita to można szukać z latarką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 to wykup 10 x 1mb :lol: no a jak ciekawsze uslugi to ciekawszy sprzet wiec mininimum 1000mhz 256 i tak powinnoo byc 512 i to taki skromny poczatek php pozera najwiecej mocy obliczeniowej kompa ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Co według was powinien mieć serwer uniksowy ( chodzi mi o bebechy ) heyJakiego unixa byś tam chciał i do czego ci un :D jak linux to praktycznie każden PC od 386 im nowszy tym lepszy Open BSD czy Free BSD takoż Sun Solaris od 486 BTW powinien mieć Ultra Sparc 10 wewnątrz i na zewnątrz LOL (bardzo lubie tę maszynkę) we wrocu w tpsa maja pare serwerow na ultra sparcach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 ja bym tam kupil P IV 3,03GHz z 2GB ramu no i oczywiscie dyski SCSI tak z 240 GB powinno styknacja bym tam kupil P IV 3,04GHz z 2GB ramu no i oczywiscie dyski SCSI tak z 240 GB powinno styknac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 a ja ostatnio postawilem serwer p166 32 ram i dyski 3*120G maxtora :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Geeeez serwer do www jakiego? Obciazenie 10 wywolan na minute czy 1000 na sekundke? SKALOWALNOSC! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...