McBenner Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Najgorszy wynik w 3DMARKU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Najgorszy wynik w 3DMARKU Qrde jak to mozliwe, że tak mało?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 no zauważcie ża ma karte na pci ale ża ten celek aż taki cienki o max 1.1 fps to żeczywiście rekord :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Dobre :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 ale za to fill rate sie wybija :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 kijowe te kyro jak nic ale to mysle ogolnie weina zlej konfigoracji zajecia kompas czym innym a poza tym to jakis formowy Compaq to nie wiadomo na czym to robione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 On ma gorszy wynik ode mnie ja mam 459 8) 8) 8) Adam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 To jakis przekret z samego proca by mial jakies 400-500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 heh .... to jakiś wałek maxymalny ... mozna tak zrobić uruchamiając naprzykład coś obciązajecego proca i dysk w tle .... jak miałem wczoraj trojana :? i sie często klonował i puściłem 3dmarka ...to wynik mi spadł o połowe .... to ten kolo musiał zapuścic jakieś kompresowanie DVD w tle czy coś ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Graphics Chipset STMicro KYRO II Driver Name 3D Prophet 4000XT PCI a ja jestem papiez :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 wystarczy zapuscic w tle cos co obciazy dysk np. pakowanie 600mb do rara ;] i cos co zje procka np. cpuburn i taki wynik gwarantowany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Też chce taki wynik:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 wystarczy zapuscic w tle cos co obciazy dysk np. pakowanie 600mb do rara ;] i cos co zje procka np. cpuburn i taki wynik gwarantowany ;] i zbic taktowanie na grafice :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...