wilczek Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Kilka fotek mojego kompa podczas ostatnich modernizacji :) grafika: muzyka: modem (niedziałający): hdd (też jush niestety na wykończeniu :() : nowe chłodzenie grafiki :D więcej nie chciało mi sie robić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 co to za dzyndzel na zasilaczu, na ostatnim zdjeciu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 co to za dzyndzel na zasilaczu, na ostatnim zdjeciu ? domyśl sie :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 moge Ci powiedzieć że to taka mała maskotka ;) a nauczyciele strosznie sie żucają jak bawie sie tym na lakcjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 moge Ci powiedzieć że to taka mała maskotka ;) a nauczyciele strosznie sie żucają jak bawie sie tym na lakcjachA co jest nagroda bo ja wiem co to jest :) Jest to naboj do jakiegos pistoletu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Tak podejrzewalem :) BTW wilczek, zrob porzadek z kablami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 no właśnie kable to moja zmora :x miałem je uporządkowac jakieś rok temu ale nie moge sie za to zabrać chyba koopie sobie lub zrobie takie okrągłe taśmy bo inaczej to nic z tego nie będzie a i mam jeszce jedną fotke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Cala kolekcja maskotek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 heh tez takie chce :| jaki kolekcjioner czy tatko jaki mundurowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 pamiątki po starych czasach ;) takich małych mam więcej od koleżanki co bawi sie w strzelectwo :D lepiej jej nie wchodzić w droge :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 heh... a ja mam granat ćwiczebny narazie nie wybralem się z nim do szkoły ale mam 2x kapa z fizy więc kto wie :wink: buuhahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 no właśnie kable to moja zmora :x miałem je uporządkowac jakieś rok temu ale nie moge sie za to zabrać chyba koopie sobie lub zrobie takie okrągłe taśmy bo inaczej to nic z tego nie będzie a i mam jeszce jedną fotke :D Jakiego kalibru jest ten najwiekszy naboj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 hmm zgaduje.... od prawej zwykly pistolet reczny, potem strzelba, przeciwlotniczy i te dwa ostatnie to przeciwpancerne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Od prawej to Markow lub Parabellum dalej to luska od kalacha potem 12.7 mm pewnie of czolgowego WKMu , przed ostatni to chyba 23mm moze od ZSU-23-4 Szyłka i ostatniego nie jestem pewien. Mi to wyglada jak granat 40 mm od Palladyna ale troche za dlugi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 a to na zasilalce to 9mm-mam takiesame :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Dokładnie. Też mam taką jedną - znalazłem na szkolnej przerwie :twisted: Kiedyś miałem więcej pamiątek po wojnie i nie tylko, ale się zapodziały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 a tam taki wiatraczek na grafe ja mam 2x 10cmx10cm @2600rpm z obu stron karty!!!!! a mam tez łuske po pocisku artyleryjskim kal 20mm (taki przeciwlotniczy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 a ja mam takie naboje do szczelby :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 a ja mam strzelbe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Kurde gdzie ten RG42 przed chwila go kopnalem pod biurkiem. O jest......Hmm on chyba mial tez zawleczke czy mi sie zdawalo............. :lol: Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 a moj wojek Saddam H, ma 12 bomb atomowych.... tylko nikomu niemoofcie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 a i mam jeszce jedną fotke :D zrob jakąś modyfikację tym "maskotkom" - nie wiem, jakieś diody, wiatraczki moze funbus'a :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 a ja mam sportowy czołg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 a ja se koopie lokomotywe na allegro :P albo firmowe gumki w kolorach RMF FM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 a ja mam Hitmana 2 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 cudownie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Kurde gdzie ten RG42 przed chwila go kopnalem pod biurkiem. O jest......Hmm on chyba mial tez zawleczke czy mi sie zdawalo............. :lol: Pozdro Dexter Ale coś walnęło za oknem.... o coś leci... a to Dexter, a za nim jakiś komp. cudownie no comment. Czy jest na sali lekarz? Taki od głowy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Kurde gdzie ten RG42 przed chwila go kopnalem pod biurkiem. O jest......Hmm on chyba mial tez zawleczke czy mi sie zdawalo............. :lol: Pozdro Dexter Ale coś walnęło za oknem.... o coś leci... a to Dexter, a za nim jakiś komp. cudownie no comment. Czy jest na sali lekarz? Taki od głowy :lol: no to pieknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Kurde gdzie ten RG42 przed chwila go kopnalem pod biurkiem. O jest......Hmm on chyba mial tez zawleczke czy mi sie zdawalo............. :lol: Pozdro Dexter Ale coś walnęło za oknem.... o coś leci... a to Dexter, a za nim jakiś komp. cudownie no comment. Czy jest na sali lekarz? Taki od głowy :lol: no to pieknie Ehm... już nic więcej nie powiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Kurde gdzie ten RG42 przed chwila go kopnalem pod biurkiem. O jest......Hmm on chyba mial tez zawleczke czy mi sie zdawalo............. :lol: Pozdro Dexter Ale coś walnęło za oknem.... o coś leci... a to Dexter, a za nim jakiś komp. cudownie no comment. Czy jest na sali lekarz? Taki od głowy :lol: no to pieknie Ehm... już nic więcej nie powiem. cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...