raven_ns Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Witam mam taki problemik otuz mamy siec lokalna i uzywam pewnie wszysktkim nam znanego - Du metera ktory pozwala mi zobaczyc z jaka predkoscia odbywa sie w danej chwili moj upload i download. Ja szukam czegos co przekazywalo by mi wiecej informacji chodzi o to ze interesuje mnie co dana osoba z LANa sciaga odemnie z kompa ? Jezeli znacie nazwe takiego programu to podajcie bede bardzo wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ppm-mojkomputer-zarzadzaj-otwarte pliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_ns Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 ppm-mojkomputer-zarzadzaj-otwarte pliki 1687673[/snapback] Dzieki za wyjasnienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukpiasek Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Witam Nie chcialem zakladac nowego tematu bo w sumie mam zblizony problemik,mianowicie: czy jest taki programik ktory by mi wyswietlił kilka informacji o komputerach w lanie np: ip,mac adress karty , ile jaki komp pobiera danych z internetu ,czy ma wlaczony komp. Wszystkie kompy sa podlaczone do routera ! Jesli ktos wie skad takie cudo wziac to prosze o linka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) Polecam wszystkim, którzy są podłączeni do sieci LAN program NetView. Pokazuje liczbę włączonych kompów w sieci oraz listę wszystkich członków sieci wraz z informacjami kiedy ostatnio mieli włączony sprzęt i kiedy wyłączyli itd. Poza tym pokazuje kto, kiedy i co od nas pobierał. Można również ograniczać dostęp do udostępnionych zasobów - np. że w jednym czasie mogą ściągać dwie osoby itp. Edytowane 15 Października 2005 przez PUNISHER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 podaj jakis link do tego? znalazlem tylko odpalany z lini polecen - czy o ten chodzilo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukpiasek Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 czy moge nim sprawdzic mac adresy kart ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 ponawiam moje pytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 lukpiasek w bandwidth controllerze mozna sprawdzic - dajesz wlasciwosci filtra jakiegos "costam lookup" i wklepujesz ip a ci poda mac adres tej sieciowki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Jeśli ktoś chce linka do NetView to pisać na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Witam Nie chcialem zakladac nowego tematu bo w sumie mam zblizony problemik,mianowicie: czy jest taki programik ktory by mi wyswietlił kilka informacji o komputerach w lanie np: ip,mac adress karty , ile jaki komp pobiera danych z internetu ,czy ma wlaczony komp. Wszystkie kompy sa podlaczone do routera ! Jesli ktos wie skad takie cudo wziac to prosze o linka . 1701431[/snapback] chyba najlepszy używałem go w mojej starej sieci lokalnej http://www.anasil.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...