fipa Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Dziś zakładam do niego regulator obrotów za 10 zł w takim sklepie w mojej miejscowości. Ile puścic go na maxa żeby się nie spalił? Zakładam, że czasem (do lepszych gier ) będę go podkręcał, a tak do windowsa czy mp3 to spuszczał na mniej. Normalnie chodzi na 2900 obr na minute. Proszę o szybką odpowiedż. Na przykład do 3DMarka to będę go puszczał na maxa, żeby procka lepiej podkręcić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenpunkt Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Dziś zakładam do niego regulator obrotów za 10 zł w takim sklepie w mojej miejscowości. Ile puścic go na maxa żeby się nie spalił? Zakładam, że czasem (do lepszych gier ) będę go podkręcał, a tak do windowsa czy mp3 to spuszczał na mniej. Normalnie chodzi na 2900 obr na minute. Proszę o szybką odpowiedż. Na przykład do 3DMarka to będę go puszczał na maxa, żeby procka lepiej podkręcić... przy około 2000 obr/min jest już dość cicho Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 ja bym kupil wentyl 10x10 na kulkowych lozyskach przykleil do tego radiatora i puscil na 5000rpm i spox by bylo ale halas jak cholera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 chodzi mi o to czy mogę go puścić np. na 3800 obr na min Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 puscic zawsze mozna - ale powinien dzialac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 mi chodzi na 2400 i jest cichszy nish wentylatorek na radeonie wiec nizej niema sensu, u Ciebie na gf4 bedzie podobnie. 2400 obrotow to natyle duzo ze podczas grania dlugiego procek sie nieprzegrzewa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 chodzi mi o to czy mogę go puścić np. na 3800 obr na minTo da się zwiększać obroty tym regulatorem ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 chodzi mi o to czy mogę go puścić np. na 3800 obr na minTo da się zwiększać obroty tym regulatorem ? 8ONo jak podepniesz go pod 17 lub 24V to tak. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 przeciez do wentyl;atora wystarczy potencjometr na kabelku i juz jest regulacja ... ja tak mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 to masz farta bo trafiles na taki potencjometr ktory ma kolo 2w lub wyzej, ja trafilem na taki ktory sie shajcowal i wporo zauwazylem, bo na moim starym duronku bylo 93 stopnie ! 8O wyrwalem kabel z zasilania i nic si eniestalo pozatym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 ps coto za bios HONEYx ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...