Drunk_ZoZol Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 No Panowie (i panie o ile takowe tu są;]) szykuje sie imprezka. PlayStation Experience to największy(podobno;]) pokaz gier wideo w polsce na Ps2 i psp. Odbędzie sie on dnia 15 i 16 października 05r. w Warszawie przy ulicy ul. Prądzyńskiego 12/14. Więcej szczegułów Tutaj Bilet jednodniowy kosztuje 7 zł. od osoby. Uwaga co godzine do wygrania psp, ja sie na to pisze :) Na PlayStation Experience, co godzinę będzie można wygrać PSP (PlayStation Portable)! Będzie to możliwe dla wszystkich tych, którzy zdecydują się na udział w turniejach gier, min: BUZZ: Muzyczny Quiz, WRC Rally Evolved, Soul Calibur 3, Need For Speed: Most Wanted, FIFA 06, zawodach Red Bull Trialbiking Session, czy konkursie MTV. Ja sie pisze na Soul Calibur 3 :) Zabawa będzie napewno przednia. A teraz pytanie, kto idzie? Bo można by było sie spotkać na dworcu centralnym bo darmowy autobus jest, albo odrazu na miejscu :) Jeszcze tydzień został, ja już sie zaczynam szykować, pożycze od kolegi Ps2 i będe przez ten tydzień grać w tekkena(wiem że to inna gra, ale od tekena zaczynałem(zwykły ps), na Soul Caliburze(na Dreamcast) skończyłem i powiem wam że musiałem pada wymienić w moim Dramcascie z powodu takiego że go rozwaliłem grając z Soul Calibur i Dead or alive grałem w te gry nałogowo i każdego z którym grałem pokonywałem w 5 ruchach jedną reką :) a że to było rok temu to dlatego musze poćwiczyć no ale... mniejsza o to, powiedzcie czy jak będziecie jechać to czy startujecie i w czym startujecie :) pozdro Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Ja sie wybieram - ale nie wiem jeszcze ktorego dnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 To może jakaś ustawka w konkretne miejsce i o konkretnej godzinie ?? Mi pasuje sobota jedynie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 ja w sobote jade [; może być dobra zabawa, jade na 9, poczekam sobie, ale przynajmniej będe mieć pewność że sie zapisze na soul calibur 3 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 iwo_kupa będzie. Grozi mi że pierwszy będzie miał PSP ode mnie ;] W zeszłym roku razem z kumplem wygrali PS2 więc w tym roku może PSP [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Poca, a w czym startują? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 wale playstation :P wazne ze beda pokazy trialowcow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Ech, też pewnie pojade, może w sobotę. Wziąłbym udział w turnieju SC3 gdybym miał możliwość potrenować w SC2, ale niestety padł mi laser :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Hehe, a tak to nie możesz? Spotkamy sie w finale... ^^ [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Wiesz, nie grałem w to już dłuuuugi czas :) Byłby niezły blamaż, ale kto wie... hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 heh, ja dzisiaj usiadłem do playa od pewnego czasu... prawie rok... kurde, ale mi kondycja spadła w prawym kciuku, a lewy sobie odparzyłem przez platykowy krzyżak :/ pojutrze turniej... sry... jutro turniej a ja jestem słaby, mam pomysła... ale lukniecie go na miejscu, będe miał czapeczke nfsu2 dla szpanu i będe 3|0 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 e lipa, ja dopiero w niedziele sie pokarze na ps exp. ciekawe czy w niedziele tez bedzie turniej. ciekawe ile osób sie zapisze ;P ma byc 200 miejscówek ... jak przyjdzie 5000 ludzi to sie raczej nie dopchamy :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Mów za siebie, w takim razie jade na 7 [; ale w sobote [; Turnieje mają być podobno przez obydwa dni [; a kcuk jak bolał tak boli od tego krzyżaka :/ będe tam chyba jedyny z plastrami na kciukach [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Potem pomysla ludzie, ze to jakies pr0 sposoby na lepszy kontakt kciuka z padem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 (edytowane) Taa... [; jeszcze mnie za czitera będą uważać [; Edit: No panowie, jeszcze 9 i pół godziny i wyjeżdżam z chatki [; To kto wkońcu jedzie w sobote? [; o godzinie 8:40 powinienem być na miejscu, poczekam sobie trochę, potem sie zapisze, i pójde luknąć jaką postacią gra mi sie najlepiej [; potem na turniej i do domciu bo pewnie zgłodnieje [; mam nadzieje że zabawa będzie dobra i że nie zmarnuje tej jednej soboty [; czekam z niecierpliwością... a i niech ktoś weźmie aparacik jak może, bo pewnie będą chętni na zdjęcia [;(np. ja, a aparatu nie posiadam ;]) Do jutra i dobranoc :mellow: :) Edytowane 14 Października 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) Mogli by chociaz napisac o ktorej ten autobus odjezdza... albo co ile czasu bo chyba sie tam smigne a za bardzo nie wiem gdzie to jest wiec autobus bedzie na reke;) mam nadzieje tylko ze wyciagne tez kobiete Edytowane 15 Października 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 No panowie, byliście? Bo jakoś tak cicho... [; Moim zdaniem ta impreza była najpierw Ciekawa, a potem nudna... pojechałem na 9 potem sie okazało że chcą turniej Soul Calibura zrobić pod koniec imprezy :/ normalnie sie wqrzyłem więc o 16 pojechałem bo strasznie zgłodniałem, pograłem troche w soul calibura z ludźmi którzy chcieli wystartować, pierwszych 5 pokonałem bez większego problemu, potem podszedł jakiś chłoptaś z kucykiem i z nim miałem z leksza problem ale go pokonywałem za każdym razem kiedy z nim grałem [; ( a grałem z nim wciągu 7 godzin 4 razy [; każdy raz tak po 2 rundy [; ) potem pod koniec jak już mnie palce bolały podszedł typek i mnie załatwił [;. No rowerkach sobie szaleli, fajne były właśnie pokazy trialu, potem pokazywali (chyba) Hiszpańską sztuke walki, w każdym razie tego nie widziałem, a jak widziałem to tylko przez 3 sek. bo jakiś facet 2 metry mi zasłonił cham jeden [; Wystartowałem tylko w jednym turnieju, a dokładniej w wrc chyba [; co do most wanted: Nie wiem czemu, ale jak zobaczyłem je za pierwszym razem to przypomniał mi sie Colin 1 na ps1 :/ trasa wyglądała moim zdaniem fatalnie, było widać dość duże kwadraty itd. Samochody nawet ładnie wyglądały, ale najgorsze było to że na tym ps2 ta gra... skakała :/ przycinała sie, jak zobaczyłem człowieka który wchodził w osty zakręt z przycinkami to odechciało mi sie patrzeć na tą gre bo po prostu oczy bolą :/ nie wiem czemu tak wyglądała, na mistrzostwach nfsu2 był pokaz most wanted na ps2 i wszystko ładnie wyglądało :/ mam nadzieje że to była tylko kiepska wersja gry do grania przed oficjalną grą :/ No i to by było na tyle... no chyba że jeszcze hostessy z psp na smyczkach na których można było pograć... najfajniej to sie opierało trzymając psp i pochylając sie do przodu... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Moze z Most Wanted beda takie zabawy jak z GTA San Andreas, ktore pelnie mozliwosci pokazuje dopiero odpalane z HDD (czytnik w konsoli nie wyrabia z transferem danych)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 W sumie to nie za specjalnie mi się podobało, chociaż z drugiej strony pograłem z ziomkami w sobotę w trochę nowych gierek, jak SC3, Burnout Revenge, Fifa 06 czy inne. Ogólnie lipa z tymi konkursami - wcześniej powinien być podany jakiś dokładny plan imprezy, co-gdzie-kiedy. W żadnym konkursie nie wziąłem udziału, bo w tym czasie co byłem to był chyba tylko Singstar '80. Ogólnie za dużo dzieciarni, później ciężko było się do czegokolwiek dopchać, a np. dopchanie się do dwóch stanowisk z PESem graniczyło z cudem:) Ale lepsze to niż nic, przynajmniej można było się oswoić z nowymi gierkami na PS2 i PSP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Niop, a co do Most Wanted, ta gra miała włączony hdr, widziałem to bo jakiś typek akurat z tunelu wyjeżdżał [; co do Planu, to prawda, jak podlazłem do tego typa co mówi przez mikrofon to powiedział że nic nie jest ustalone i że sie ustali podczas imprezy :/ normalnie 7 godzin na nic, no ale... zawsze coś, pograłem, pooglądałem panienki, trial, spotkałem nawet kolege z klasy [; ogólnie może być, ale mogło być lepiej [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Szoda ze nie wylukalem tego tematu wczesniej bysmy sie zgadali Zozol [; Moje wrazenia jak najbardziej pozytywne [; zreszta tak samo bylo w tam tym roku. Impreza jak zwykle zaczela sie od opozni, zamiast o 9 to cos chyba bylo kolo 10 jak tam weszlismy. Z ta rozpisko to nie glupi pomysl bo organizacja tych wszystkich turnieji/konkursow prosila o pomste do nieba Oo Najlepszy byl konkurs FIFY 06 ROTFL ci co byli wiedza o czym mowie. Nagralem sie w PSP xD do SC 3(chcialem wziac udzial w turneiju a tu pod koniec a ja o 17 musailem wychodzic i do lodzi jechac ) wogole sie nie dopchalem ale chyab i tak gra calej imprezy byla gierka Buzzy - cos w stylu "jaka to melodia" masymalnie sycila :D (mialme najlepszy wynik na sali XD) Aleeeeeeeeeeeeee teeeeeeeeee hosssssssstesssssssssssssyyyyyyy <sex> mhmmmmmmmmmmmmmmm XDDDD fajne fajne [; filmik1 filmik 2 filmik 3 <: suprajs :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) Hehehe, no naprawde szkoda, słuchaj, zrobiłeś zdjęcie tym panienkom, ok, fajnie, a grałeś u jednej z nich na psp? mówie, ja sie na czym innym koncentrowałem [; ja wyszedłem zaraz po fifce, a co do opuźnienia, wyjechałem z domu (blisko promenady, praga pd/grochów) i dojechałem tam na miejsce w ok. 15 min. wyjechałem o godzinie 8.30 więc chyba równo o 9 sie zaczeło [; no ale mniejsza, za rok pewnie będzie Ps3 do wygrania, już zacieram rączki i sie szykuje do gier, będe teraz ostro trenował w colina, jakąś bijatyke, szybkie wyścigi czyli most wanted i... coś sie wymyśli [; No... a w czapce tam byłem 5 min. potem do samochodu ją odniosłem bo wszyscy sie na mnie patrzyli z chęcią odebrania mi owej czapki, nawet padł tekst pomiędzy 3 typkami (tacy na oko 1.80 i mordy jakbym powybijał ich braci oO) "Chcesz taką czapke?" no to sie wqrzyłem, nie chciałem by mi pamiątke ukradli... [; a właśnie, dostałem tam na miejscu 2 gry na ps2, pierwsza to This is football 2003, a druga to Jak and dexter, obydwie gry na licencji do pokazów (z tyłu napis: For Demonstration purposes only) dziwne, no ale nie każdy to dostawał, jak dawali to brałem [; co do turnieju gdybym wygrał coś i zają bym któreś z 3 miejsc to bym poprosił na moment mikrofon i pozdrowiłbym Tweak od Drunk_ZoZol'a(czyli mnie [; ) [; [; no... to kiedy jeszcze imprezy tego typu sie odbędą w wawie? [; Update: Ściągam filmiki, może coś ciekawego zobacze [; Edytowane 16 Października 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 (edytowane) Ja niestety za pozno wrocilem i nie pojechalem:( fajne hostessy:) przynajmniej z nog bo mordek nie widac;) macie moze wiecej fotek?:P edit: tu jest relacja/fotki z imprezy - http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=rozmaitosc,309 nawet striptizerki byly... Edytowane 25 Października 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...