vENiZE Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Mam małe pytanko - często widzę jak ktoś z mojej drużyny traktuje danego oponenta piłą - jak tego dokonać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Mam małe pytanko - często widzę jak ktoś z mojej drużyny traktuje danego oponenta piłą - jak tego dokonać? Wyjmij Lancera i przytrzymaj B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ja niedawno kupiłem sobie GoW i musze powiedzieć że bardzo mi się spodobała. Wszyscy pisali, że jest krwawa, no według mnie krwawa to ona nie jest :) Dwa dni temu przysiadłem u kolego na 15min. w GoW 2 i to jest to co tygrysy lubią najbardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Sorry, ze swa posty, ale mam problem. Trochę glupi, ale jest. Jestem w drugim akcie. Przyszedłem do jakiegoś obozu, gdzie są ludzie, jakiś kolo dał mojemu koleżce kluczyki od samochodu. I postawili mnie na ulicy razem z Dominicem i każą mi dojść do jakiegoś checkpointa nad rzeką, czy przejść rzeke jakoś tak. I tu pojawia się problem Ide ta ulicą i w jednym miejscu leży kupa gruzu i nie moge przejść, więc kulturalnie skręciłem w lewo, ide sobie dalej a tam znowu przejście zawalone gruzami. Nie mogę się cofnąć bo brama jest zamknięta. Pomożecie? Gdzie trzeba iść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 O ile dobrze pamiętam tam jest gdzieś zejście na dół. Rzekę przepływasz na takiej platformie. Najlepiej: gamefaqs.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Dobra poszukam jakiegoś zejścia. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekil Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Ktoś chętny na CO-OP? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Ten Co-Op jeszcze aktualny ??? Bo ja chętnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Ktoś chciałby spuścić manto szarańczy we dwóch? Przeszedłem na dobrą stronę mocy, zarejestrowałem konto i szkoda mi darmowego okresu, a póki co mam tylko GoW ;] Poziom trudności średni, bo już nie chce mi się po raz trzeci przechodzić gry w singlu, tylko po to by odblokować trudny. Ostrzegam od razu, że mam radiówkę z dość wysokim pingiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...