lookout Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Tak jak w topicu. Co robicie na swoich kompach ? Gracie ? Robicie grafike 3D/2D ? Piszecie programy ? Pracujecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Dużo tego jest: - gram - słucham muzyki - oglądam filmy - piszę teksty - serfuje po necie - robie stronki www - trochę programuje w Turbo Pascalu - przeglądam zdjęcia :) (tak właśnie te, o których myślicie) - i wiele innych rzeczy, które nie przychodza mi w tej chwili na myśl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Praktycznie to samo co wyżej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Ogolnie to wszystko na nim robie (oprocz czynnosci zyciowych czlowieka :wink: ). Najczescie to do przegladania netu, grania, sluchania muzyki i odrabiania lekcji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 oprócz turbo pacala. Jak mi sie coś przypomni to dopisze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 jak wyżej....BTW, widze, że mamy nowego modertora... gratulacje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 jak wyżej....BTW, widze, że mamy nowego modertora... gratulacje ! :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Ja gram, wypalam, siedze na www/gg, ogladam filmy (zadko), odladam tv (b. czesto):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Robie prawie to samo co Varrol, tyle że zamiast stronek bawie się w grafice 2d (photoshop :) ), no i nie programuje w turbo pascalu (a kcialem kiedyts byc programista ale teraz wydaje mi sie to zbyt "zboczone ghgyhyhy:) ") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Divx'y Mp3( non-stop) Ogladam stronki WWW Ostatnio nawet do nauki mi sie przydaje bo sciagam prace z netu :D Gry Jakies programy co mnie zainteresuja GG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 gram słucham muzyki czesem film sobie jakiś obejrzę przesiaduję dużo na stronach(forach) zajmuję się własnym forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Dziwne że mało osób do pracy używa komputera.. jak na razie tylko ja ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 a ja robie wszystko ....:) gram,pracuje,bawie sie,laze po necie wszystko..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 jak wyżej....BTW, widze, że mamy nowego modertora... gratulacje ! :lol: :lol: :lol: :!: :!: gratulacje :!: :!: a co do tematu to to co wszyscy, troche pracuje przy kompie czasem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Gram, gram, GRAM prawie non-stop. W wolnych chwilach (jeśli jakieś są) to robię albo słucham muzyki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 jak wyżej....BTW, widze, że mamy nowego modertora... gratulacje ! :lol: :lol: :lol: :!: :!: gratulacje :!: :!: a co do tematu to to co wszyscy, troche pracuje przy kompie czasem Brawo za spostrzegawczosc :wink: Varol jest o ile sie nie myle juz od 2 dni :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 od kiedy padla mi muzyczna i procek ...... (teraz mam o wiele slabszy ) to tylko net .......... i bardzo stare gry vide cannon fodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 - Internet: fora dyskusyjne, stronki - grafika 2D, strony WWW - gram... zadko.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Dużo tego jest: - gram - słucham muzyki - oglądam filmy - piszę teksty - serfuje po necie - robie stronki www - trochę programuje w Turbo Pascalu - przeglądam zdjęcia :) (tak właśnie te, o których myślicie) - i wiele innych rzeczy, które nie przychodza mi w tej chwili na myśl jak powyzej tylko bez pascala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Gram MP3 Ogladam Filmy www gg robie laborki i inne prace domowe ciagle w budzie grzebie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 - internet : stronki, fora, gg, dc (rzadko), imesh.... - sluchanie muzy - strony www (2d, php, flash itp...wszystko co przydatne ;)) - gram rzadko, bo nie mam na czym ;) i w co ;) - wykorzystanie w celach szkolnych... - filmy DivX - ....,. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 - gry - muza - filmy - net - www - 3D - szkoła niekoniecznie w tej kolejniści Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 nie chce mi sie wymieniac... ale robie z kompem to co przecietny overclocker kompa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 A ja siedze w niecie, gram, mp3, filmy, mo i wypalam plytki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Dużo tego jest: - gram - słucham muzyki - oglądam filmy - piszę teksty - serfuje po necie - robie stronki www - przeglądam zdjęcia :) (tak właśnie te, o których myślicie) - i wiele innych rzeczy, które nie przychodza mi w tej chwili na myśl najczesciej siedze na necie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 No więc: -net -divx -grafika(adobe photoshop) -mp3 -wypalanie płyt -prace z netu (www.sciaga.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 95% praca (CAD, 3D, 2D) 5% net, giery, gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 - podstawka pod tależyki po śniadaniu/kolacji - całkiem wydajnie ogrzewa mieszkanie - ma tyle światełek że wystarczy powiesić tylko bębki i mam choinke ;) a tak serio to głównie do przelądania neta, oglądania tv, programowania, słuchania muzyki, od czasu do czasu pogram w jakąś gierke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 -net (artykuły, to forum) -GG -mp3 -divx -www -gdzieś na szarnym końcu gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadafakaR Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 - podstawka pod tależyki po śniadaniu/kolacji - całkiem wydajnie ogrzewa mieszkanie - ma tyle światełek że wystarczy powiesić tylko bębki i mam choinke ;) a tak serio to głównie do przelądania neta, oglądania tv, programowania, słuchania muzyki, od czasu do czasu pogram w jakąś gierke Dobre! To mi sie podoba- dobry, kulturalny humor...Często brak go na tym forum a szkoda... Podrufka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...