poca Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Ja pitole. Nie moge się uspokoić :/ Wszystkie dane na partycji były. Zrobiłem restart bo chciałem bo biosa wejść. Ustawiłem co musiałem. Ładuje mi się XP wchodze na dysk a tam PUSTO. kurfaa... :/ Co mam robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 D. Ja pieldole :/ Nie robie nic z nim teraz. Zostawiam go w spokoju. Może się da dane odzyskać. Tylko co było powodem formatu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Zwiększałem fsb, vcore, vddr, div i pare opcji w ramie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D@wid523 Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 (edytowane) 1. Nie panikuj 2. Masz dwa dyski, napisz na którym to się stało i podaj Firmę model i interfejs (ata/sata). 3. Czy z wszystkimi partycjami na danym dysku tak się stało?? 4. Sprawdź czy talerze wadliwego dysku się kręcą, i czy dysk niewydaje niepokojących dźwięków?? 5. Sprawdź czy bios wykrywa dysk. 6. Jest mozliwe że któraś ze wtyczek się wypioła. Wyłącz komputer, wyjmij kable, przeczyść i zamontuj. 6.Spróbuj przestawić w biosie to co zmieniłeś tak jak było przedtem, jesli nie pomogło wyzerój ustawienia biosu -> Clear Cmos. Edytowane 15 Października 2005 przez D@wid523 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 nie rob nic na tej partycji pozycz od kogos dysk na ktory bedziesz mogl wrzucic swoje pliki http://www.pcinspector.de/file_recovery/UK/welcome.htm mam nadzieje ze ci sie uda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Ufff. Problemu nie ma ;] Nie wiem czemu, ale cała zawartość dysku D: przeszła na F: :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 ale radze wrzucic tego linka gdzies bo juz mi raz dane uratowal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 U mojego taty też czasem dyski zamieniają się literkami... Nie wiem czemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Jakieś czary :/ Połowa softu mi nie działa bez ten diabelne literki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 (edytowane) Jeśli sobie sforamtujesz (na szybko) dysk i/lub wywalisz partycję, to pomaga taki mały programik: http://www.cgsecurity.org/index.html?testdisk.html Jeśli to XP, to zmień sobie literke z powerotem: Mój komputer-> (prawy przycisk myszy)-> Zarządzaj-> Menedżer dysków Edytowane 17 Października 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...