maly-wxfrd Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Witam ponownie. Moj dzisiejszy problem dotyczy instalowania lub przylaczania zewnetrznych urzadzen USB do mojego kompa. Mam w monitorze dwa porty USB, z ktorych zawsze korzystalem przy zgrywaniu zdjec z aparatu itp. Monitor w tym celu jest podpiety extra kablem USB do kompa. Wszystko bylo pieknie do dnia, kiedy kolezanka nie zaczela uzywac swojego pen-drive na moim kompie. Cos posypalo sie ze sterownikami USB i teraz komputer nie widzi ani tego pen-driva, ani mojego aparatu. W dodatku przez zaden inny port USB to nie dziala. Przy probie podlaczania aparatu, system probuje instalowac nowe urzadzenie USB, rozpoznaje prawidlowo co to jest i jak sie nazywa. Ale za kazdym razem nie udaje mu sie skonczyc instalacji, bo, jak twierdzi: "Instalacja nie powiodla sie, poniewaz dla tego wystapienia urzadzenia nie zostal podany sterownik funkcji." o co chodzi w tym zdaniu, nie mam pojecia. Co moge z tym zrobic, mam nadzieje, ze wy mi powiecie. pozdrawiam maly-wxfrd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Może spróbuj przeinstalowac stery do płyty głównej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly-wxfrd Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 To jest jakis pomysl, nie probowalem tego ostatnio. Zapomnialem dodac, ze ten sam komputer z podpietym innym dyskiem i tym samym innym systemem nie ma tego problemu, wiec tkwi to ewidentnie w moim obecnym Win2k. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Spróbuj usunąć i ponownie zainstalować sterowniki do koncetratorów i kontrolerów USB - powinno pomóc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly-wxfrd Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Niestety, usuniecie wszystkiego co sie tyczy USB w menedzerze urzadzen i pozwolenie na odtworzenie sterownikow przez system nie skutkuje. przy probie instalacji aparatu pojawia sie ten sam problem co poprzednio:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...